معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور گفت: راه توسعه متوازن و پایدار کشور توجه به روستاها است و این اقدام جلوی مهاجرت روستاییان به شهرها و گسترش معضلات حاشیه نشینی را میگیرد.
معاون فنی و عمرانی شهردار قم با بیان اینکه فاز نخست مترو به 64 درصد پیشرفت رسیده است، گفت: اگر شورای فنی مجوز مورد نظر برای اصلاح قرارداد پیمانکار را صادر کند امیدواریم در سال آینده شاهد تکمیل و بهرهبرداری باشیم.
شهردار قم با بیان اینکه روند تکمیل پروژه مترو در سال جاری با رفع مشکلات ارزی و تامین اقلام مورد نیاز دنبال میشوند، گفت: تلاش میکنیم تا پروژههای نیمه تمام شهر قم را با رفع مشکلات موجود، زودتر به نتیجه برسانیم.
معاون فنی و عمرانی شهردار قم گفت: تا جایی که امکان دارد سعی داریم برای تامین تجهیزات مترو از منابع داخلی استفاده کنیم و هستند شرکتهایی که بتوانند بخشی از امکانات را با استفاده از تجربیات خارجی تولید کنند.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری قم، ترافیک هسته مرکزی شهر را ناشی از انسداد مسیرهای محدوده ایستگاه های در حال ساخت مترو دانست و گفت: ترافیک ایجاد شده موقتی و غیر قابل اجتناب است.
معاون فنی و عمرانی شهردار قم گفت: مسائل و مشخصات مترو کاملا روشن است و تلاش بر این است که با حداقل امکانات کار را آماده کنیم اما در حوزه مترو سیستم و تجهیزات نقطه روشنی وجود ندارد که اگر روشن شود پیشبینی زمان افتتاح ممکن خواهد بود.
معاون فنی سازمان قطار شهری قم از پیشرفت 50 درصدی احداث سقف نهایی ایستگاه A10 مترو معروف به ایستگاه شهید آیتالله سعیدی خبر داد و گفت: طبق وعده داده شده به شهروندان و زمانبندی صورت گرفته تلاش مجموعه مدیریت شهری بر این است که نهایتا طی زمان پیشبینی شده 75 روزه و حتی زودتر از این موعد بازگشایی مسیر خیابان امامزاده ابراهیم و بلوار نیروی هوایی صورت گیرد....
شهردار قم گفت: پیمانکار مترو در 6 ایستگاه مسیر قلعه کامکار تا میدان شهید مطهری به شدت فعال است و یکی از معضلات در مسیر تکمیل پروژه ورود اجناس ارز بر مرتبط با مترو است.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا(ص) با بیان اینکه این قرارگاه بیش از ۳۰ هزار میلیارد تومان از دولت طلبکار است، گفت: ما دیدگاه اقتصادی در پروژههای عمرانی و خدمترسانی نداریم.
شهردار قم با بیان اینکه شهرداری نمیتواند خارج از چارچوبهای مشخص شده شورای عالی فنی حرکت کند،گفت:تا پایان سال باید فاز اول مترو راهاندازی شود،شهرداری امسال نزدیک به 650 میلیارد تومان امسال برای مترو آماده کرده است.
حجتالاسلام مجتبی ذوالنور در گفتوگویی با اشاره به مشکلات ترافیکی استان قم اظهار داشت: برای کاهش معضلات ترافیکی شهر قم باید پروژه مترو در زمانبندی مشخص افتتاح و راهاندازی شود.
معاون فنی و عمران شهرداری قم گفت: تامین تجهیزات مترو که شامل بحث برق، سیگنالینگ، تهیه واگنها و... در دستور کار پیمانکار است و امیدواریم تا پایان سال 97 فاز اول را به مرز راهاندازی برسانیم و در این شرایط باید حداقل سه قطار داشته باشیم.
معاون فنی و عمرانی شهرداری قم گفت: اجرای خط دوم مترو نیازمند 4 هزار میلیارد تومان هزینه بهروز امروز دارد و به دلیل عدم وجود پشتوانه مالی هنوز در این خط شروع به فعالیت نکردهایم.
معاون فنی و عمرانی شهرداری قم گفت: طبق پیشبینیها اگر در سال ۹۷ فعالیتهای فاز یک مترو به لحاظ ساخت تکمیل شود در افق ۹۸ بهرهبرداری از 6 ایستگاه مترو از قلعه کامکار تا میدان شهید مطهری ممکن میشود.