یکی از مراجع تقلید شیعیان با تأکید بر اینکه ارتباط عالم با مردم باید بیش از دیگران باشد، گفت: علما وظیفه دارند خود را به مردم جامعه نزدیک کنند و راه آن این است که مردمی بیندیشند.
مرجع تقلید شیعیان با تاکید بر اینکه مدیون خون شهدا هستیم و چهره ای که بر نظام حاکم است باید ملکوتی باشد،گفت: حوزه های علمیه باید حرف های تازه ای برای گفتن داشته باشد و مطالب مکاتب دیگر را ارزیابی کند.
یکی از مراجع تقلید با بیان اینکه جامعه را با کمیته امداد اداره کردن کریمانه نیست گفت: وظیفه مردم این است که باید در صحنه باشند و نظام را کمک کنند و وظیفه مسؤولان هم این است که امکانات مردم را در نظر بگیرند، امکانات شهر را ببینند، اصول مدیریتی را در نظر بگیرند، نیاز مردم را در نظر بگیرند و مردم را کریمانه اداره کنند.
یکی از مراجع تقلید ترویج انگیزه و اراده را از موانع مهم گرایش جوانان به مواد مخدر برشمرد و گفت: اگر سرمایههای کشور به مسیر درست مانند حمایت از نخبگان علمی و تولید محصولات فخرآور اختصاص پیدا کند، امید در جامعه گسترش بیشتری مییابد، فقر فرهنگی ناامیدی به بار میآورد و انسان ناامید دست به خودکشی دفعی یا تدریجی میزند.
یکی از مراجع تقلید شیعیان در پاسخ به پرسش پروفسور پیرونه در خصوص «ارتباط آموزههای پیامبر اسلام و صلح جهانی»، گفت: انبیاء آمدند که ارتباط انسان و جهان را تبیین نمایند.
مرجع تقلید شیعیان با اشاره به نامگذاری روزی به نام روز قم گفت: این نامگذاری کار خیری بوده که امیدواریم همراه با نام مبارک کریمه اهلبیت(س) سبب تحقق شهری فرهنگی شود.
دهمین گردهمایی اساتید علوم عقلی و مراسم بزرگداشت سالگرد ارتحال علامه طباطبایی امشب با حضور طلاب، فضلا و با سخنرانی آیت الله جوادی آملی در دارالقرآن علامه طباطبایی در قم برگزار شد.
یکی از مراجع تقلید گفت: اگر جهانی حرف بزنیم و قمی و ایرانی و خاورمیانهای بگوییم و فکر کنیم با آیه قرآن هماهنگ نیست و اگر کسی در حوزه قم جهانی فکر نکند به قرآن عمل نکرده است.
استاد برجسته حوزه علمیه قم گفت: نباید حتی یک لحظه در مورد خصومت دشمن نسبت به ایران اسلامی دچار تردید و غفلت شویم چون غفلت از کید و مکرر دشمن، کشور را دچار چالش و تهدید خواهد کرد.
یکی از مراجع تقلید گفت: باید ارزیابی و آسیب شناسی شود که چگونه کشور غارت شد، و در مرحله بعد با غارتگران به شدت برخورد شود و این آسیبها در کشور جبران شود.
آیت الله جوادی آملی از مراجع تقلید با بیان اینکه اکنون «تربیت» به معنای حقیقی آن در آموزش و پرورش نداریم گفت: تربیت حقیقی یعنی پاک بودن خود معلم که وقتی سخن میگوید از دهان او نور خارج شود و این طهارت معلم را میطلبد.
نایب رئیس مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم بیان اینکه امام در فقه بینظیر بود، گفت: انقلاب یادگار ماندگار امام است که شیعه و سنی را متحد و منسجم در مقابل دشمنان قرار داد.
کلیه اخبار و اطلاعات در مورد محتوای دیدارها، جلسات و سخنرانی های حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی ( دام ظله )، از پایگاه اطلاع رسانی بنیاد اسراء به آدرس news.esra.ir به آگاهی می رسد و تنها اخبار منعکس شده در این سایت مورد تایید می باشد.