استاد دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: مکتب تصوف در جهان اسلام و در ایران اسلامی نه تنها در حالت اغما بلکه مرده است؛ به دلیل این که مشایخ صوفیه از ارکان و اصول طریقت و مکتب اصیل تصوف و عرفان فاصله گرفتهاند و لذا نیاز به آسیبشناسی و پالایش جدی دارد.
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با اشاره به مسئله امر به معروف و نهی از منکر در غرب گفت: اگر به زندگی غرب نگاه کنیم متوجه میشویم که آنها در عمل به این اصل انسانی معتقد هستند، اگر کسی در اروپا در خیابان زباله بیاندازد بدون استثنا همه به او تذکرمی هند.
جمهوری اسلامی ایران نشان داده که همچنان همه مذاهب را در زیر بیرق اسلام، و همه اقوام را در زیر پرچم ایران به رسمیت میشناسد، اما با گرایشهای تکفیری به هیچ وجه سر سازگاری ندارد.
حجت الاسلام فخرآذر با اشاره به این که برای دشمن، هیچ فرقی بین اصلاحطلب و اصولگرا نیست، تصریح کرد: ملتی که شعار «هیهات مناالذله» سر میدهد و هزاران شهید، جانباز و آزاده تقدیم انقلاب کرده است، قطعا اجازه نخواهد داد خوابهای پریشان دشمنان تعبیر شود.
مرکز آموزشهای الکترونیکی و آزاد دانشگاه ادیان و مذاهب نخستین فعالیت خود در زمینه برگزاری دورههای کوتاهمدت و از راه دور را با برگزاری دورههای آموزش زبان آلمانی و معنویت و مدرنیته آغاز کرد.
جهان شیعه آنطور که باید در غرب شناخته شده نیست و در بسیاری از پایتختهای اروپایی سیاستهایی در ارتباط با جهان شیعه تدوین میشود، در حالی که این شناخت اصلاً وجود ندارد.
هماهنگی و همکاری بین حوزه و دانشگاه به وجود نمیآید، الا این که یک نسل فرهیخته از طلاب، تحصیلات آکادمیک بخوانند و چهارچوبهای دانشگاه را بشناسند و بعد از فهم این چهارچوبها در دانشگاهها مشغول به کار شوند و همکاری بین حوزه و دانشگاه از رفاقت بین حوزه و دانشگاه به وجود میآید.
دانشگاه ادیان و مذاهب به منظور افزایش مشارکت اساتید، دانشجویان و پرسنل این دانشگاه در خصوص برنامه ریزی و سیاستگذاری فعالیتهای قرآنی اقدام به تشکیل کمیته قرآن و معارف نمود.
دانشگاه ادیان و مذاهب به منظور افزایش مشارکت اساتید، دانشجویان و پرسنل این دانشگاه در خصوص برنامه ریزی و سیاستگذاری فعالیتهای قرآنی اقدام به تشکیل کمیته قرآن و معارف نمود.