رئیس جامعه المصطفی العالمیه گفت: اینکه کشورهای غربی از جنایتهای وحشیانه حکومت اقتدارگرا و ظالم سعودی در خاک و خون کشاندن مردم یمن دفاع میکنند به خاطر سازگاری ارزشهای دموکراسی غربی بوده که در آن تمام مسائل فدای مادیت میشود.
حجت الاسلام رفیعی، حضور پرشور مردم در بقاع متبرکه و آستانهای امامزادگان را فرصتی برای افزایش معنویت در جامعه دانست و گفت: برگزاری آیینهای تحویل سال در اماکن مقدس اقدامی قابل تقدیر است.
معاون پژوهش جامعه المصطفی گفت: در حوزه های شیعی توجه به مباحث قرآنی بسیار کمتر از حوزه های اهل سنت بوده و این در حالی است که منابع قرآنی شیعه بسیار غنی می باشد و باید از این جهت برنامه ریزی شود و این مسابقات می تواند باعث تقویت قرآن در بین طلاب شود.
نشست قرآنی با موضوع «قرآن و استقامت» با مصداقشناسی اسوههای صبر و بردباری به همت مجتمع آموزش عالی فقه و با حضور طلاب، استادان و دانشپژوهان جامعةالمصطفی برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین شاکری با اشاره به میزبانی بیش از ۱۳۰ ملیت مختلف در ده ها نمایندگی جامعه المصطفی(ص) در داخل و خارج از کشور، ابراز داشت: هم اکنون بالغ بر ۵۰۰ مرکز قرآنی توسط دانش آموختگان المصطفی در سراسر عالم تاسیس شده که این مهم بخشی از دستاوردهای فرآیند قرآنی جامعه المصطفی به شمار می آید.
معاون فرهنگی تربیتی جامعه المصطفی گفت: بیست و چهارمین جشنواره بینالمللی قرآنی و حدیث جامعه المصطفی با حضور ۱۱ هزار قرآن پژوه ۵ اسفندماه امسال در قم برگزار خواهد شد.
مراکز قرآنی که از سوی فارغ التحصیلان المصطفی و مطابق با استانداردها و سرفصل های آموزشی المصطفی تاسیس و فعالیت داشته باشند مورد حمایت های معنوی معاونت فرهنگی و تربیتی جامعه المصطفی قرار خواهند گرفت.
رئیس جامعة المصطفی(ص) گفت: ۱۲۹ رشته آموزشی در ۶ حوزه دانشی قرآن و حدیث، فقه و اصول، حکمت، تاریخ و سیره، ادبیات و فرهنگشناسی و علوم انسانی در جامعة المصطفی(ص) تدریس میشود، این مرکز در ۶۰ کشور دنیا نمایندگی مستقیم دارد.
رئیس جامعه المصطفی گفت: این نهاد آیینه گفتمان انقلاب اسلامی در عرصه بین الملل است و جامعه المصطفی یک نهاد آموزشی حوزوی برخاسته از متن انقلاب اسلامی است.
یکی از مراجع تقلید شیعیان با بیان اینکه هرچند جامعه المصطفی العالمیه یک دانشگاه است، اما فرهنگ حاکم بر آن باید حوزوی باشد. گفت: رابطه جامعة المصطفی با حوزههای علمیه باید قوی باشد.
معاون ارتباطات و امور بینالملل جامعة المصطفی با بیان اینکه اسلام ناب با مرکزیت حوزه علمیه قم در حال جهانی شدن است، گفت: جامعه المصطفی بیش از هزار و ۷۰۰ کتاب به ۲۵ زبان منتشر کرده است.
دبیر علمی همایش بین الملی بازخوانی آثار علمی و فرهنگی انقلاب اسلامی با اشاره به اقدامات پژوهشی مرکز آموزش عالی علوم انسانی المصطفی گفت: ترویج سبک زندگی پژوهشی مقام معظم رهبری و شهید صدر و اندیشمندان انقلابی مورد تاکید این مرکز علمی است.
رئیس جامعه المصطفی گفت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی زبان فارسی به زبان معنویت و انتقال مفاهیم عدالت و آزادگی در سطح جهانی تبدیلشده است، ۳۰۰ هزار غیر ایرانی در جامعه المصطفی آموزش زبان فارسی دیده و آموزههای آن آشنا شدهاند.
معاون پژوهش جامعة المصطفی(ص) العالمیه گفت: بهمناسبت هفته پژوهش ۲۱ آذرماه نمایشگاه جامع دستاوردهای پژوهشی در سالن قدس مجتمع امین جامعة المصطفی(ص) برپا میشود.