معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم گفت: در صورت آماده نبودن زیرساختها، با توجه به پروتکلهای مرکز بهداشت امکان فعالیت برای دستفروشان بازار روز وجود ندارد.
استاندار قم گفت: اکنون در مرحله بازگشایی اماکن مقدس و تثبیت و مهار بیماری کرونا قرار داریم و امیدواریم با تلاشهایی که صورت میگیرد وضعیت رو به بهبودی کامل در استان استقرار یابد.
مدیرکل امور سیاسی و انتخابات استانداری قم گفت: این استان از ظرفیتهای ویژه و قابلتوجهی برای موفقیت در اجرای دقیق راهبرد جهش تولید برخوردار است و با نگاه خاص مدیریت عالی استان میخواهد در این موضوع در سطح کشور نمونه و نقشآفرین باشد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم با اشاره به استفاده از ظرفیت پروژه ۴۸ هکتاری پردیسان برای پیشبرد طرح توسعه امامزاده چهل اختران گفت: روند اجرای طرح توسعه آستان چهل اختران کند است.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری قم گفت: ارزیابی توسعه دولت الکترونیک در استان، قبل و پس از کرونا انجام میشود و زیرساختهای خوبی در این زمینه در استان قم داریم.
مدیرکل ورزش و جوانان قم با تاکید بر اینکه جهتگری این استان استفاده از ظرفیت جوانان در مدیریت بخشهای مختلف قم است گفت: گرایش به شایسته سالاری و به کارگیری بانوان و جوانان در سِمت های مدیریتی در یک سال اخیر شتاب گرفته است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم گفت: استان قم در زمینه تامین کالاهای اساسی سربلند بیرون آمد، این مساله نتیجه پیگیریهای لازم برای تامین این کالاها برای استان بود.
استاندار قم گفت: با شیوع بحران کرونا در دورانی که بهترین موقعیت برای جذب زائران و گردشگران بود آسیبهای جدی به گردشگری قم وارد شد و باید این موضوع از سوی مسئولان ملی پیگیری شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم با اشاره به مسئله گرانی حبوبات در کشور گفت: حبوبات در استان به اندازه کافی وجود دارد بنابراین چارهای نداریم که با مصادیق گرانفروشی در بازار برخورد کنیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم گفت: هفت هزار و 840 میلیارد تومان تسهیلات توسط بخش بانکی استان در سال گذشته پرداخت شد که سه هزار و 507 میلیارد تومان سهم بخش تولید قم بود.
مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری قم گفت: دانشگاههای قم با استفاده از ظرفیت علمی و پژوهشی خود برای حل مسائل استانی و ملی تلاش و در فرایندهای تصمیم سازی مشارکت کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم گفت: با توجه به تحت تأثیر قرارگرفتن برخی از واحدهای تولیدی و کاهش درآمدها، بستههای حمایتی برای این واحدها تعریفشده است که بهزودی تصویب و در اختیار تولیدکنندگان قرار خواهد گرفت.
مدیر دفتر فناوری اطلاعات استانداری قم با بیان اینکه ۵۸۵ خدمت به صورت الکترونیکی در قالب «قم پرتال» در سطح استان ارائه میشود گفت: متأسفانه به دلیل اینکه اطلاعرسانی لازم برای استفاده از این پرتال به خوبی در بین مردم صورت نگرفته است استقبال مردم از این سامانه مناسب نیست.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم از بازگشت به چرخه تولید ۲۴ واحد صنعتی کاملا تعطیل شده در قم طی سال ۹۸ خبر داد و گفت: اشتغال پایدار در مسیر رونق تولید محقق میشود.
استاندار قم با بیان اینکه در مسیر بیمارستان امام رضا(ع) زیرگذری که آب را به مسیر رودخانه برساند وجود ندارد، گفت: باید بودجهای برای باز کردن جاده قم- اراک به مسیر قمرود تخصیص داده شود.