عضو شورای عالی حوزههای علمیه گفت: نظام روحانیت در معرض دسیسهها و آسیبهای بیرونی قرار گرفته و از وظایف مسئولان حوزه آسیب شناسی مستمر و نظارت بر نهاد روحانیت است.
مدیر حوزههای علمیه گفت: آینده تشیع، مکتب اهل بیت(ع)، اسلام و بشریت به کار حوزویان گره خورده است و باید به سمت حوزههایی حرکت کنیم که پاسخگوتر، بیدارتر، اجتماعیتر، انقلابیتر و علمیتر باشد.
مدیر حوزههای علمیه با بیان اینکه حوزه در پاسخگویی به مسائل نباید سنگری را خالی بگذارد گفت: رهبری معظم انقلاب امید تازه ای به حوزه دارند، چرا که حوزه در این سالها کارکردهایی تولید کرده و سند چشم اندازی را تدوین کرده است و باید این امید را قدران بود و برای آینده بهتر تلاش کرد.
مدیر حوزههای علمیه گفت: در ایام شیوع کرونا حوزه وارد مجموعه ای از مکاتبات و مناسبات دیپلماتیک حوزوی با جهان شده تا به یک الگوی مناسبتتر برای رفع مسائل بشر برسد.
معاون بین الملل دفتر مقام معظم رهبری با اشاره به اینکه سنت حوزوی ما پژوهش جهادی بوده است، گفت: بدون استفاده از روحیه پژوهش جهادی دستیابی به جایگاه مطلوب و برداشتن گامهای بزرگ امکان پذیر نخواهد بود.
رئیس دانشگاه قم گفت: وحدت حوزه و دانشگاه پژوهش نیازهای جامعه را برطرف میکند، ورود حوزههای علمیه و فعالیتهای پژوهشی حوزههای علمیه سراسر کشور به هدف حل مسئله و ارتقا پیشرفت جامعه از طریق پژوهش و فناوری کمک میکند.
آیت الله اعرافی در پیامی اعلام کرد: سیاست مدیریت حوزههای علمیه بهره گیری از همه تجارب و ظرفیتها در راستای رشد و تعالی و تربیت جامع و متوازن طلاب و آشنایی آنان با اندیشه جامع و نظاموار و تمدنی اسلام و نیز شتاب تحصیلی است.
مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور با بیان اینکه جوامع بینالمللی تاکنون قدر تلاشهای ایران در راه مبارزه با مواد مخدر و تقدیم شهدای متعدد را ندانسته است گفت: جهان باید سهم ایران در مبارزه با توسعه و گسترش مواد مخدر را به رسمیت بشناسد.
مدیر حوزههای علمیه با بیان اینکه شهید مطهری به خوبی به جامعیت علمی در قلمروهای متعدد حوزوی رسید گفت: شهید مطهری تنها نظریه نداد بلکه پای انقلاب و نظریه تمدن نوین اسلام هم ایستاد تا این که شهید شد.
مدیر حوزههای علمیه با بیان اینکه حوزویان باید برای شرکت در مسابقات قرآنی در سطح مراکز علمی و دینی پیشگام باشند گفت: حوزههای علمیه باید در عرصه قرآنی در جهان موج آفرین باشند.
مدیر حوزههای علمیه گفت: در زمینه سبک زندگی اسلامی، رشتههایی در سطح سه و سطح چهار حوزه طراحی و در سبک زندگی اسلامی حتی به نکات ظریفی همچون زمان خوابیدن توجه شده است.
مسئول دبیرخانه انجمنهای علمی حوزه علمیه گفت: سامانه نرم افزاری کتاب شناخت توسط حوزههای علمیه برای تسهیل وتسریع در دسترسی محققان و دانش پژوهان راه اندازی شده است.
معاون فرهنگی تربیتی جامعهالزهرا علیهاالسلام گفت: اگر طلبهای مهذّب نباشد، قطعا برای جامعه مضر خواهد بود، چرا که به اسم دین به دین و حیثیت روحانیت و حوزههای علمیه لطمه خواهد زد، از این رو توجه به اخلاق و تربیت در حوزههای علمیه اصلی مهم و اساسی است.