معاون پژوهش جامعه الزهرا(س) گفت: ۴۱۰ اثر توسط پژوهشگران در رشتههای معارف، اخلاق و عرفان، فقه و حقوق و جامعه شناسی زن و خانواده به دبیرخانه کتاب سال بانوان ارسال شد.
نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار استان قم با حضور 35 غرفه متشکل از سازمانها و ادارات و مراکز آموزش عالی و شرکتهای فناور آغاز به کار کرد.
پژوهشگران و دانشجویان برتر علم اطلاعات و دانششناسی ظهر امروز در نشست آسیبشناسی پژوهش در حوزه کتابخانههای عمومی با حضور جمعی از مسئولان ملی و استانی مورد تجلیل قرار گرفتند.
مسئول مرکز مطالعات و تحقیقات زن و خانواده با تاکید بر اینکه طلاب تمایل به آموزش دیدن دارند، گفت: آموزشزدگی در فضای حوزه نشان میدهد که باید در ساختارهای خود تجدیدنظر کنیم.
محرابی با بیان اینکه در حوزه رسانه عمومی ضعیف هستیم، گفت: اگر به دنبال رشد هستم باید در عرصه رسانه مکتوب تغییراتی ایجاد کنیم که از جمله آن ارائه اپلیکیشن است.
حجت الاسلام والمسلمین مریجی با بیان اینکه اصل پژوهش در مراکز علمی کشور نگران کننده است، گفت: در فلان موضوع میلیاردها هزینه می کنند؛ ولی برای موضوعی مهمی مانند پژوهش حاضر نیستند هزینه نمایند و اگر هزینه می شود قابل مقایسه با سایر موارد نیست.
مدیر حوزه های علمیه خواهران گفت: آزاداندیشی و برگزاری کرسی های علمی – اندیشه ای به رفتاری نهادینه در حوزه های خواهران بدل شده و تاکنون متجاوز از ۱۱۰۰ کرسی برگزار شده است.
متاسفانه برخی مراکز علمی و پژوهشی کشور، کارهای تکراری و همپوشانی دارند و با توجه به مشکلات اقتصادی و اینکه به سختی منابع مالی تامین میشود ما باید به سمت و سویی برویم که پژوهشهای دارای اولویت شناخته شده و مورد حمایت جدیتر قرار گیرند.
معاون پژوهش جامعه المصطفی گفت: در جامعه المصطفی 18 مرکز پژوهشی در کشورهای مختلف راه اندازی شده است، که پژوهشگاه بین المللی المصطفی با پژوهشکدهها و مجموعههای علمی دیگر تنها یکی از این مراکز است.
مديركل روابط عمومي استانداري قم گفت:27 پژوهشگر و فناور برگزيده استان قم در بخش هاي مختلف، فردا يكشنبه 19 آذر ماه در هجدهمين جشنواره تجليل از پژوهشگران و فناوران برتر استان قم تجليل مي شوند.
دبير كميته تبليغات و اطلاع رساني ستاد هفته پژوهش و فناوري استان قم گفت: مهلت فراخوان انتخاب پژوهشگران برتر سال 96 استان قم تا روز شنبه 11 آذرماه تمديد شد.