کارشناس اقتصاد مقاومتی سازمان صنعت، معدن و تجارت قم گفت: ترساندن مردم از نبود کالا در بازار و تحریک آنان برای خرید بیش از نیاز، توطئه و ابزار دشمن در جنگ اقتصادی است.
مدیر آموزش، اشتغال و کارآفرینی سازمان بسیج سازندگی استان قم از ارایه تسهیلات مربوط به اقتصاد مقاومتی و رونق تولیدات خانگی به طلاب جامعه الزهرا(س) خبر داد.
عضو هیئت رییسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ۶۳درصد واردات نهادههای دامی در اختیار یک شخص است، گفت: هیچ دستگاه نظارتی و امنیتی نمیتواند با او برخوردی کند.
عضو انجمن مدرسان اقتصاد مقاومتی کشور گفت: علما و مراجع تقلید بارها کد داده اند که هر کس کالای داخلی خریداری کند مانند این است که در راه خدا جهاد کرده است؛ تمام روحانیونی که منبر در اختیار دارند، باید از این تریبون برای تبیین اقتصاد مقاومتی استفاده کنند.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از مشکلات سرمایهگذاری در بخش گردشگری این است که روند سرمایهگذاری در این بخش به حدی آزاردهنده است که سرمایهگذاران در نهایت ترجیح میدهند سرمایه خود را در بخشها و یا شهری دیگر هزینه کنند.
استاندار قم با اشاره به وجود برخی نارساییهای شهری گفت: در مبحث خدمات شهری خلأهای جدی در قم وجود داشته و از تمرکز جمعیت در شهر قم ارزشافزوده چندانی نصیب استان نمیشود.
سالی که گذشت از حیث اقتصادی و معیشتی به هیچ وجه سال خوب و حتی متوسطی نبود و بی شک کم توجهی و بی توجهی مسئولان به اقتصاد مقاومتی و مولفه های آن در تشدید این وضع نابه سامان بسیار موثر بوده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان قم گفت: در حال حاضر ۲۶ پروژه در مبحث اقتصاد مقاومتی در سه سال گذشته در دو بخش عمرانی و تولیدی به بهرهبرداری رسیده است.
تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی قم از قوانین یکطرفه بانکی و مشکلات مالیاتی و بیمه ای به عنوان معضلاتی یاد میکنند که تولید و اشتغال استان را با چالش همراه کرده است.
یکی از مراجع تقلید با اشاره به اینکه خصوصی سازی در کشور به شعار تبدیل شده است، گفت: عده ای از دولتیها شرکتی درست کرده و بخش دولتی را خصوصی کرده و در نهایت شرکتی خصولتی تشکیل میشود که هم خصوصی است و هم دولتی.
عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی بانکها، سازمان امور مالیاتی، گمرکات، بیمهها و بازار بورس و سرمایه را از جمله موانع مهم در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور دانست.
عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی بانکها، سازمان امور مالیاتی، گمرکات، بیمهها و بازار بورس و سرمایه را از جمله موانع مهم در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور دانست.
مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور گفت: حضور جریانهای مردمی در گرهگشایی از مشکلات معیشتی و اقتصادی یک وظیفه عمومی بوده که دراینبین نقش تشکلهای مردمنهاد در راستای اقتصاد مقاومتی بهشدت حائز اهمیت است.
کارشناس اقتصاد مقاومتی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم گفت: اجرای راهبردهای الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت و رسیدن به تمدن نوین اسلامی نیازمند اقتصادی قوی و کارآمد در چارچوب سیاست های اقتصاد مقاومتی است.
دادستان کل کشور با بیان اینکه امروز دشمن تلاش میکند در مراکز مهم علمی و حوزوی نفوذ پیدا کند، گفت: بارها درباره وضعیت ارز و مشکلات بانکها تذکر دادهام.