مدیر حوزه های علمیه گفت: توجه ویژه ای به نظرات اساتید در حوزههای فقه، اخلاق، فلسفه و پیامدهای اجتماعی در مراحل مختلف کار شود؛ این توجه از لازمهها و مزایای برجسته مدیریت تحولات پیشروی حوزه در زمینه کاربست فناوریهای هوشمند است.
مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با توجه به اهمیت استراتژیک محصول زعفران از اجرای طرح پژوهشی در خصوص اصالت سنجی زعفران با هوش مصنوعی و ایجاد ارزش افزوده از ضایعات بُنه زعفران خبر داد.
عضو شورای سیاست گذاری کلان پروژه هوش مصنوعی گفت: باید با بهرهگیری از هوش مصنوعی، مباحث اصولی مانند مبادی ظهورات و مبادی استظهار را مورد توجه و بررسی قرار داد.
براساس اصلاحیه جدید پیش نویس قانون هوش مصنوعی اتحادیه اروپا، شرکت هایی که از کاربردهای ممنوع هوش مصنوعی استفاده کنند با جریمه ای تا سقف ۶ درصد گردش مالی جهانی روبرو می شوند.
مدیر حوزه های علمیه، کمبود امکانات و لوازم دانشی برای فعالیت علمی و فناوریهای برجسته را عمدهترین دلیل عدم ماندگاری نخبگان و گسترش مهاجرت دانست و ابراز داشت: امیدواریم پیشگامی حوزه در هوش مصنوعی و ورود به قلمروهای جدید، آفاق روشنی را پیش روی تمام نخبگان کشور باز نماید.
دبیر علمی نخستین همایش ملی هوش مصنوعی و علوم اسلامی با اشاره به رونمایی از سامانه هوشمند و موتور جستوجوی «جهد» به معنای جستوجوی هوشمند دانش در این همایش گفت: مخزن عظیمی از اطلاعات شیعه و اهل سنت در اختیار این سامانه است که میتواند توان هوشمندانهای را برای فقیه فراهم سازد.
مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور تاکید بر اینکه تحولات هوش مصنوعی فراتر از تصور است، اظهار کرد: هوش مصنوعی با همه ممیزات و عناصر خود، موضوعی برای علوم اسلامی است و فلسفه فقه، حقوق و اخلاق در قلمرو هوش مصنوعی شاخصههایی از علوم اسلامی است که باید در این حوزه کار شود.
رییس دانشگاه شهاب دانش قم گفت: نخستین مدرک رشته دکترا با گرایش «هوش مصنوعی» در قم در دانشگاه شهاب دانش ارائه شد و تلاش بر این است که ادامه فعالیتها در این عرصه نیازمحور پیش رود.
مدیر حوزههای علمیه گفت: بهره گیری از فناوریهای نوین در رسالت تبلیغی و تبیینی حوزه دارای اهمیت است، البته حوزه در این زمینه پیشگام بوده و یک طرح جدی با عنوان هوش مصنوعی و اجتهاد را در حوزه دنبال میکنیم.
شهرداری قم با تشکیل ستاد شهر هوشمند و سازمان فاوا گامی بلند و جدی در زمینه تحقق اهداف راهبردی خود برداشت و این در حالی است که اگر تدبیر عملی در زمینه بهرهگیری از خدمات مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات در شهرها نشود ممکن است فعالیت های مدیریت شهری تحت تاثیر خدمات بخش خصوصی همانند تاکسی های اینترنتی در انفعال قرار گیرد.
در آیندهای نزدیک، رباتها جای تمامی مشاغل انسانی را خواهند گرفت و کارشناسان میگویند در این میان تنها لوله کشها، برقکارها و پرستاران هستند که رباتها برای گرفتن جایشان به زمان بیشتری نیاز خواهند داشت.