سه شنبه ۹ تير ۱۳۹۴ ساعت ۰۲:۱۲
کد مطلب : 31152
یک متخصص طب سنتی عنوان کرد

خواص شیربرنج با مربای گل سرخ از منظر طب سنتی

قم نيوز : قم نیوز: یک متخصص طب سنتی خواص شیربرنج با مربای گل سرخ از منظر طب سنتی را تشریح کرد.
خواص شیربرنج با مربای گل سرخ از منظر طب سنتی
به گزارش قم نیوز، مهدی فلاح متخصص طب سنتی اظهار داشت: شیر برنج از دیدگاه طب سنتی غذای مفیدی است, برنج خاصیتی دارد که در افراد سرد مزاج باعث ایجاد سردی و در افراد گرم مزاج باعث ایجاد گرمی می‌شود.

به گفته وی برنج خاصیت دوگانه دارد که در حبوبات و غلات دیگر کمتر دیده می‌شود. بهتر است که همراه با دارچین مصرف شود چرا که شیر با برنج هر دو دارای طبیعت سرد هستند و به هضم بهتر آن کمک می‌کند و طبع آن را به سمت تعادل و انرژی بیشتر می‌برد و اگر همراه با مربای گل سرخ استفاده شود بسیار مطلوب‌تر می‌شود.

زیبایی سفره و غذا هم خیلی بر تقویت قوای جسمانی تاثیر دارد و لذت بخش می‌کند
این متخصص طب سنتی افزود: زیبایی سفره و غذا هم بسیار بر تقویت قوای جسمانی تاثیر دارد و لذت بخش می‌کند. دیدن زیبایی و نیز شنیدن صدای زیبا مانند دعای سحر هنگام سحری قوای جسمانی افرادی که سر سفره نشستند را تقویت می‌کند.

فلاح گفت: اما چیزهای که به طور کلی باعث تقویت قوا می‌شود مانند خرما, ارده و مشتقات کنجد که ارده شیره یا روغن کنجد یا حلوا و نیز استفاده از مغزهای گردو و بادام و پسته از این دست هستند.

وی اضافه کرد: در مورد مغزها توجه شود که از زمان بیرون آمدن از پوسته تا نهایتاً سه یا چهار هفته مواد و خاصیت اصلی خود را حفظ می‌کند و اگر بیشتر بگذرد مواد مغز‌ها از بین می‌رود.

مربای گل سرخ به اکثر طبیعت‌ها سازگار است
این متخصص طب سنتی بیان داشت: مربای گل سرخ به اکثر طبیعت‌ها سازگار است. چون گل سرخ مرکب خاصیت گرم مزاجی و هم سرد مزاجی دارد که همه افراد می‌توانند استفاده کنند.

فلاح خاطرنشان کرد: سمنو از غذاهای لذیذ است ولی چون عمده ماده غذایی آن جوانه گندم است معمولاً دیر هضم است بنابراین بهتر است به عنوان چاشنی به جای وعده غذایی استفاده شود.

انتهای پیام/۱۳۲
https://qomnews.ir/vdcb58bf.rhb8spiuur.html
نام شما
آدرس ايميل شما