کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

فعالان خوشه قم با استانداردهای سوهان و نشان حلال آشنا شدند

پایگاه اطلاع رسانی قم نگار , 23 دی 1394 ساعت 12:15

قم نگار:مديرعامل شركت شهركهاي صنعتي استان قم لازمه حضور توليدات غذايي ايراني در بازار كشورهاي اسلامي را تلاش واحدهاي صنعتي برايي رعايت استانداردهاي لازم و كسب نشان حلال عنوان كرد


به گزارش قم نگار، امير طيبي نژاد طي سخناني با اشاره به ضرورت توجه به استانداردها و نشان هاي بين المللي در توليدات مواد غذايي اظهارداشت: در كشور داشتن علامت استاندارد برای واحدهای خوشه سوهان، امري تشویقی می باشد، ولی حرکت واحدهای خوشه به سمت اخذ نشان های ملی و بین المللی موجب بهبود کیفیت سوهان می شود.

وی تاكيد كرد: داشتن نشان حلال، از جمله ضرورت های ورود مواد غذايي به بازار کشورهای اسلامی است که واحدهای سوهانی می بایست در راستای اخذ این نشان و توسعه صادرات خود به سایر کشورها، فعالیت بیشتری نمایند.

مديرعامل شركت شهرك هاي صنعتي قم گفت: در همين راستا اين شركت براساس نياز توليد كنندگان اقدام به برگزاري دوره آموزشی آشنایی با استانداردهای سوهان و نشان حلال با همكاري اداره کل استاندارد استان با حضور ۴۰ نفر از واحدهای فعال خوشه نمود.

وی افزود: در اين دوره يك روزه آموزشي متخصصین فعال در زمینه تدوین استانداردهای ملی و بین المللی سوهان الزامات و فاكتورهاي لازم و ضروري در بحث نشان حلال و استانداردهاي بين المللي را مورد بحث و بررسي قرار دادند.

طیبی نژاد یادآور شد: اهمیت برگزاری دوره های آموزشی نظیر این دوره، علاوه بر افزایش سطح سرمایه اجتماعی و تعامل بیشتر واحدها، به در دراز مدت سبب ارتقاء سطح کیفی و كمي تولیدات خوشه نیز می شود.

انتهای پیام/۱۳۷


کد مطلب: 36135

آدرس مطلب :
https://www.qomnews.ir/fa/news/36135/فعالان-خوشه-قم-استانداردهای-سوهان-نشان-حلال-آشنا-شدند

قم نیوز
  https://www.qomnews.ir