قم نيوز : آیین تجلیل از نانوایان برتر استان قم با رونمایی از کتاب «نانهای بومی ایران» همراه بود.
به گزارش قم نیوز آیین تجلیل از نانوایان برتر استان قم شامگاه چهارشنبه در اداره کل غله و خدمات بازرگانی قم برگزار شد.
سعید محمدی دهنایبی ،مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان قم در این آیین گفت: هدف از تشویق نانوایان و کارخانههای تولید آرد، ارتقای کیفیت نان استان است.
او عنوان کرد: فرآیند تبدیل گندم تا نان و رسیدن آن به سفره مردم، بصورت یک زنجیره است و باید با ایجاد هماهنگی بین دستگاهها باعث شویم نان سالم و با کیفیت بر سر سفرههای مردم شریف استان قرار گیرد و تقدیر از نانوایان برتر، در طول سال ادامه خواهد یافت.
فرماندار قم هم در این آیین گفت: ارزیابی ما این است که نان قم در مجموع محصول با کیفیت و قابل عرضهای است و رضایت نسبی شهروندان نیز جلب شده است.
به گفته حیدری، دستگاههای نظارتی و تعزیرات حکومتی استان طی ماههای اخیر با برخی تخلفات احراز شده نانوایان برخورد کرده، اما رویه و رویکرد استان در خصوص نانوایان این است که با برگزاری جلسات هم اندیشی ضمن ارتقای کیفیت نان، نوع برخورد و تعامل با مردم را به دلیل حجم بالای مراجعات مردم به این واحدها را بهبود ببخشد.
فرماندار قم ادامه داد: سلامت نان با سلامت جمعی مردم ارتباط مستقیم دارد و باید تلاش کنیم که نانی که به دست مصرف کنندگان میرسد با بهترین کیفیت ممکن باشد.
حیدری اضافه کرد: ارزش یک نانوا در حفظ سلامت آحاد جامعه در حد یک پزشک است و باید جایگاه نانوایان به صورت مطلوبی در بین مردم و جامعه شناخته شود.
فرماندار قم با بیان این که در سطح استان قم ۹۰۰ واحد نانوایی فعال وجود دارد، یادآور شد: باید با برپایی جلسات هم اندیشی بتوانیم نانوایان را به جایگاه واقعی خود در استان برسانیم و در پایان هر فصل از سال از نانوایان برتر استان با اهدای لوحی تقدیر شود.
او با اشاره به برخورداری کارخانههای آرد قم از آخرین تکنولوژیهای جهان، عنوان کرد: آردی که به نانوایان تحویل داده میشود، آرد کاملا سالم و مطمئنی است که سلامت مردم را تضمین مینماید.
گفتنی است در این مراسم از کتاب نانهای بومی ایران گردآوری شده توسط دکتر حق ویسی از کارشناسان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم نیز رونمایی شد.
در پایان این جلسه واحدهای تولیدی عبدالله تاج زاده و اکرم فردوسی پور در رسته نان سنگک، مصطفی قربانی رسته بربری، منوچهر حیدری رسته نان تافتون و حامد مشکوری رسته لواش به عنوان نانوایان برتر قم در سال ۱۴۰۰ و همچنین کارخانههای آرد درخشان و پویا با اهدای لوحی تجلیل شد.