قم نيوز : مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) قم با اشاره به وضعیت مسکن مددجویان گفت: ۲۲۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد امام خمینی قم درحال ساخت است.
به گزارش قم نیوز محسن مسعودیان راد پیش از ظهر دوشنبه در نخستین نشست خبری خود با اصحاب رسانه استان قم در پاسخ به سوال خبرنگار مهر در ارتباط با مسکن مددجویان و حرکت به سمت توانمندسازی آنها بیان کرد: در حالی که درگذشته با مبلغ ۱۵ میلیون تومان به بالا زمینه خانه دار شدن مددجویان را فراهم کنیم و یا سهمی در فراهم کردن ودیعه و اجاره بهای آنها داشته باشیم ولی اکنون مشکلات مسکن مددجویان با آشفتگی بازار و تورم افزایش یافته است.
وی افزود: در حال حاضر ۲۲۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد استان در حال ساخت است که برخی واحدها ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
به گفته وی، با تعامل با بنیاد مسکن و بنیاد برکت به طور پراکنده در حال پیگیری منابع مالی برای مسکن مددجویان و خانه دار کردن آنها هستیم.
مدیرکل کمیته امداد امام در ارتباط با توانمندسازی مددجویان تصریح کرد: راهبرد اصلی ما توانمند کردن مددجویان است که به جای تزریق پول و مستمری میتوان با فقر ستیزی و اشتغالزایی آنها را توانمند کرد زیرا سیاست تزریق پول برای مددجویان جوان نوعی سم است و باید صندوق پشتیبان ضمانت ایجاد تا با وام خود اشتغالی با فقر جوانان مقابله کرد.
وی همچنین ادامه داد: سال گذشته ۸۸۹ خانوار در استان قم بهعنوان افراد توانمند شده از پوشش کمیته امداد خارج شدند.
مسعودیان راد افزود: در چند سال اخیر متوسط درآمدهای مردمی کمیته ۳۲ درصد رشد داشته است و بالاترین شفافیت و کیفیت در پرداخت صدقه مربوط به استان قم است و مردم این استان حدود ۵۴ درصد از صدقات را بهصورت نقدی پرداخت میکنند.
وی بیان کرد: با توجه به وجود فشارهای اقتصادی شاخصهای کمیته امداد در زمینه درآمد زایی مثبت بوده که این امر دلالت بر اعتماد مردم به این نهاد است.
مدیرکل کمیته امداد امام استان قم با توجه به سیاست مهندسی معکوس در فقرزدایی جامعه گفت: باید سیاستها و راهبردهای کمیته امداد از پرداخت مستمری به ارائه فرصتهای شغلی و فکری مبدل شود؛ با توجه به اینکه در بین جوانان قدرت کار وجود دارد، سیاست پرداخت مستمری و یارانه برای این گروه از جوانان نادرست است.
مسعودیان راد با هشدار نسبت به افزایش خانوادههای بد سرپرست در جامعه و ناهنجاری آن بیان کرد: امروز آمار جامعه بیسرپرست رو به کاهش است و در مقابل آمار خانوادههای بدسرپرست در حال افزایش است که این امر ناهنجاریهای بسیاری برای جامعه به دنبال دارد.
وی عنوان کرد: خانوادههای ایتام از محرومیت سرپرست رنج میبرند، ولی نگاه عاطفی جامعه و ورود خیران و کمیته امداد مشکلات آنها را مرتفع کرده است؛ از سوی دیگر خانوادههای محسنین بیش از همه نیازمند توجه جامعه هستند.
به گفته وی؛ باید خانوادهها را در حدی از تواناییهای فکری و مالی قرار دهیم تا به انسانهای مولد تبدیل شوند، نه مصرفکننده؛ باید فکر آنها را در فرصتهای جدید، اقتصادهای دیجیتال و کارآفرینی و درآمدزایی فعال کنیم.
مدیرکل کمیته امداد امام در پایان با اشاره به اینکه ۵۰ درصد پروندههای ورودی به این نهاد در استان را مهاجران تشکیل دادهاند گفت: باید همت و عزم همگانی برای فقرزدایی اتفاق بیفتد و امیدواریم بتوانیم حمایتهای مراکز دینی، مراجع علمی و فقهی را بهعنوان پشتوانهها و مبانی نظری و فکری امداد جلب نمائیم.
انتهای پیام / 137