قم نيوز : قم نیوز: معاون خدمات شهری شهرداری قم از آمادگی و فعالیت ستادهای ۲۶ گانه در سطح مناطق هشتگانه با توجه به بارشهای احتمالی خبر داد.
به گزارش قم نیوز، مهدی اصفهانیانمقدم اظهار داشت: با توجه به آغاز بارش احتمالی از شب گذشته نیروهای ستادی، خدماتی و فضای سبز شهرداری قم با ماشین آلات سنگین و نیمه سنگین و سبک و تمام تجهیزات پائیزه و زمستانه خود به استقبال از این رحمت الهی رفتند تا با فعالیت و اقدامات ویژه خود از بروز هرگونه آبگرفتگی پیشگیری کنند.
وی ادامه داد: ستادهای پائیزه و زمستانه شهرداری در تمام مناطق هشتگانه و نواحی مربوطه به مدیریت شهرداران مناطق و به منظور ایجاد تیمهای واکنش سریع و در مواقع بحران و رفع آبگرفتگی احتمالی و ارائه خدمات مطلوب به زائران و شهروندان به صورت شبانه روزی فعالیت میکنند.
معاون خدمات شهری شهرداری قم افزود: در همین زمینه و در راستای کاهش آسیبهای احتمالی از بارش از ماههای گذشته همه نقاط آسیب پذیر در هنگام بارندگیها شناسایی و با استفاده از نظرات دقیق کارشناسی و فنی، مورد تجزیه و تحلیل قرارگرفته و بهترین راهکارهای مؤثر به منظور رفع کامل با توجه به بافتها و موقعیت جغرافیایی ارائه و اجرا شده است.
وی ابراز داشت: تقویت موتور پمپهای سپتیکها و زیرگذرها و تأمین دستگاههای مکنده، موتور پمپهای کف کش سیار در نواحی و حفر چاه برای بافتهای فرسوده و نقاطی که امکان هدایت آبهای سطحی با احداث کانالهای سطحی نبوده، از جمله اقداماتی است که در ستادهای شهرداری به اجرا در آمده است.
اصفهانیان مقدم تصریح کرد: در برخی از نقاط شهری شاهد جاری کردن آب فاضلاب خانگی توسط برخی از شهروندان در نهرها هستیم که سبب اشغال نیمی از ظرفیت نهرها شده که خود یکی از عوامل مهم سرریز شدن و تجمع آب در سطوح پائینتر شهر است.
وی ریختن زباله و ضایعات در نهرها را از دیگر عوامل اصلی آبگرفتگی دانست و دلیل آن را سرپوشیده بودن برخی از کانالهای هدایت آبهای سطحی و نهرها دانست.
معاون خدمات شهری شهرداری قم خواستار مشارکت جدی مردم در خدمترسانی بیشتر شد و ابراز کرد: از دیگر اقدامات شهرداری به منظور آمادگی ستادهای پائیزه میتوان به اجرای مانورهای متعدد آمادگی نیروها و ماشین آلات و تعیین اکیپهای رفع مشکلات مرتبط با آبگرفتگی برای نقاط آسیب پذیر شناسایی شده، اجرای طرح گشت نظارت از مناطق و تجهیزات مربوطه و تسریع در تأمین امکانات مورد نیاز و تسریع در اجرای پروژهها و احداث کانالهای هدایت آبهای سطحی در مناطق یاد کرد.