قم نيوز : امام مسجد حضرت ابوالفضل (ع) محله امامزاده ابراهیم قم از اشتغال آفرینی برای ۴۰۰ نفر با تأسیس درمانگاه و داروخانه زیر نظر مسجد این محله خبر داد.
به گزارش قم نیوز حجت الاسلام سید حسن پورموسی در چهارمین نشست از سلسله نشستهای «بعثت، اولین وظیفه روحانیت» ضمن ارائه گزارشی از فعالیتهای خود در این مسجد گفت: بعثت اولین وظیفه روحانیت است و نقطه اوج این بعثت محبت است. اگر مسیر محبت را هم در پیش بگیریم به خدمت می رسیم و مساجد جایگاه خدمت است.
امام مسجد حضرت ابوالفضل (ع) محله امامزاده ابراهیم قم با اشاره به این بیان امام خمینی (ره) که «باید از سرمایه مساجد برای رسیدن به عمل صالح استفاده کنیم» اظهار کرد: یکی از کارهایی که در این مسجد در کنار امور عبادی انجام میدهیم اشتغالزایی است.
وی افزود: ما بر این عقیده ایم که کسی که وارد مسجد میشود نباید از او پولی دریافت کرد بلکه مسجد باید بتواند حتی به او کمکی هم بکند. در همین راستا در مسجد ما پول جمع کردن ممنوع است و مرسوم نیست که شخصی کیسهای در بین مردم بچرخاند و پول جمع کند.
حجت الاسلام پور موسی ادامه داد: در حوزه اشتغال آفرینی توانستهایم برای ۴۰۰ نفر ایجاد شغل کنیم. این کار عمدتاً با تأسیس درمانگاه و داروخانه زیر نظر مسجد رقم خورده است و اکثر این ۴۰۰ نفر در این درمانگاه مشغول به کار هستند.
امام مسجد حضرت ابوالفضل (ع) بیان کرد: یک مرکز خیریه در مسجد داریم که افراد نیازمند را تحت پوشش قرار میدهد. ستاد جهیزیه در مسجد فعال است و به افراد نیازمند با این شرط که مهریه آنها ۱۴ سکه بیشتر نباشد جهیزیه اهدا میشود. تاکنون ۱۷۵ زوج از این هدیه بهره مند شدند.
وی به حمایت از ایتام اشاره و عنوان کرد: یک مجتمع دارالایتام داریم و در آن کودکان و نوجوانانی را که از نعمت پدر و مادر محروم اند و یا بدسرپرست هستند مراقبت میشود. حمایت از این بچهها تا اشتغال، ازدواج، تهیه جهیزیه و حتی تهیه سیسمونی بچههای آنها ادامه دارد.
حجت الاسلام پورموسی به معضلات فرهنگی منطقهای که مسجد در آن واقع شده است گفت: در مسجد کتابخانه ای تأسیس کردهایم و از تجهیزات خوبی نیز برخوردار است. هر ساله حدود ۳۰۰ نوجوان و جوان از این کتابخانه استفاده میکنند. این کتابخانه از ۷ صبح تا ۱۲ شب باز است و در عمل در ایام کنکور شبانه روزی میشود.
وی با اشاره به ارائه مشاوره تحصیلی به دانش آموزان خاطرنشان کرد: بسیاری از دانش آموزان این مسجد حالا مسئولیتهای مهمی را در نظام به عهده دارند و یکی از اهداف ما کادرسازی و تربیت چنین افرادی است. چراکه اگر اهل مسجدی مسئول شد درد مردم را میشنود.
حجت الاسلام پورموسی گفت: امروز اگر روحانی از فضای مجازی سر درنیاورد نمیتواند با جوانان ارتباط برقرار کند. اگر ما طلاب جوانان را بفهمیم و دردشناس باشیم آنها به سراغ ما می آیند.
انتهای پیام / 137