قم نيوز : مدیر حوزههای علمیه گفت: فرهنگسازی در راستای اصلاح الگوی مصرف رسالتی دینی است؛ چرا که صرفهجویی از اصول اسلامی است که همواره مورد تاکید مبانی دینی قرار گرفته است.
به گزارش قم نیوز آیتالله اعرافی در دیدار مدیرعامل شرکت آبفا استان قم و معاونان شرکت توزیع نیروی برق استان قم که در دفتر مدیر حوزه برگزار شد، ضمن تقدیر از تلاش و همت همکاران این شرکتها، بر اهمیت سرنوشتساز آب و برق بر زندگی مردم اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: آب و برق بهعنوان پایه مهمترین بخشهای زیرساختی کشور، نیازمند نگاه بلند است.
وی، بر لزوم نگاه راهبردی و بلندهمت، در عین توجه به کارهای جاری به مقوله انرژی و پایهریزی طرحهای عملیاتی برای آینده تأکید کرد و یادآور شد: در این دوره سختیها و دشواریها، تقویت اطلاعرسانی به مردم و بهرهگیری از بسترهای مختلف از جمله فضای مجازی هر اندازه قویتر، جدی و مستمر باشد، در التیام بخشی به سختیها مؤثرتر خواهد بود.
امامجمعه قم، ضمن انتقاد از کیفیت آب و شوری های چندماه اخیر قم، از رویه شرکت آبفا استان قم در توزیع عادلانه آب میان مناطق استان قدردانی نمود، اظهار داشت: در حوزه زیرساختها نیز نباید شاهد تبعیض میان مناطق باشیم؛ تفاوتها را باید به سمت جامعه کممصرف و پرمصرف سوق داد.
آیتالله اعرافی با تأکید بر این که نباید از ارتقای فناوری تجهیزات و ابزارها بر کاهش مصرف انرژی غافل بود، خاطرنشان کرد: ترویج و زمینهسازی برای استفاده از ابزارهای کممصرف، باید یکی از مهمترین رویکردهای متولیان حوزه انرژی در کشور باشد.
وی به موضوع فاضلاب در استان اشاره و ارتقای سطح پوشش فاضلاب را نیازمند پیگیری و اخذ تصمیمات عملیاتی در میان مدیران استانی دانست، خاطرنشان کرد: فعالسازی بخش خصوصی و شرکتهای دولتی و نیز بهرهگیری از ظرفیت شرکتهای جدید دانشبنیان و فناورانه در حوزه فاضلاب، میتواند اثرات پایداری را در ارتقای سطح پوشش فاضلاب استان داشته باشد.
مدیر حوزههای علمیه به موضوع بهرهگیری از انرژیهای تجدیدپذیر بهویژه انرژی خورشیدی اشاره کرد و یادآور شد: اعطای تسهیلات برای استفاده از انرژی خورشیدی و فعالسازی بخش خصوصی در تولید انرژی از جمله رویکردهایی است که میتواند بر افزایش بهرهبرداری از انرژیهای تجدیدپذیر مؤثر باشد.
آیتالله اعرافی در بخش پایانی سخنان خود، ضمن تأکید بر لزوم اصلاح الگوی مصرف انرژی در صنعت و کشاورزی به مصرف حدود ۹۰ درصدی آب شیرین در بخش کشاورزی اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: فرهنگسازی در راستای اصلاح الگوی مصرف رسالتی دینی است؛ چرا که صرفهجویی از اصول اسلامی است که همواره مورد تاکید مبانی دینی قرار گرفته است.