قم نيوز : مرجع تقلید شیعیان گفت: دین ما، آئین ما، نظام ما حق است و لذا ما نگران نیستیم، اما مسئولین هم باید بیدار شوند و جلوی بی عرضگیها، اختلاسها، خیانتها، نجومیها و باندبازیها گرفته شود.
به گزارش قم نیوز آیت الله جوادی آملی در دیدار سردار جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل اظهار داشت: مردم ستون دین هستند و باید راحتی و آسایش آنها برای همه ما اصل باشد.
وی اظهار داشت: ایران کشوری بزرگ و دارای مردمی بزرگ و بزرگ زاده است، اما باید توجه داشت که ما در میدان مین هستیم و دشمن پشت دیوار است و این وظیفه همگان را سنگین میکند تا دست از اختلافات سیاسی و جناحی بردارند و بر کمک به مردم متمرکز شوند.
وی با اشاره به نامه امیرالمومنین در نهج البلاغه بیان داشت: حضرت امیر در نامه خود به مردم مصر خطاب میکند که نگویید چون مالک اشتر استاندار ماست و استاندار خوب و رهبر خوبی است، همین کفایت است، بلکه بدانید «مَنْ نَامَ لَمْ یُنَمْ عَنْه» اگر کسی بخوابد، دشمن بیدار حمله میکند، شما وظیفه دارید که همیشه بیدار باشید!
این مرجع تقلید همچنین در خطاب به مسئولین امنیتی کشور با تاکید بر حفظ هوشیاری و بیداری در مقابل دشمنان بیان داشتند: امیرالمومنین در نامه دیگری میفرماید اگر میخواهید بخوابید مانند آنکه در زمان روزه و نماز، آب را مضمضه میکند اما آب را فرو نمیبرد، خواب را هم در چشمان خود مضمضه کنید نه اینکه بخوابید! «لَا تَذُوقُوا النَّوْمَ إِلَّا غِرارا او مَضْمَضَة»، اگر خواب انسان به این اندازه باشد در هنگام خطر فوراً بیدار میشود!
آیت الله جوادی آملی بیان داشت: اصل این است که دین ما، آئین ما، نظام ما، پایگاه ما حق است و لذا ما نگران نیستیم، اما مسئولین هم باید بیدار شوند و جلوی بی عرضگیها، اختلاسها، خیانتها، نجومیها و باندبازیها گرفته شود تا خطری کشور را تهدید نکند، در غیر این صورت این گرفتاریها همچنان خواهد بود!
وی با تاکید بر تولید و اشتغال افزود: با کمیته امداد نمیشود کشور را اداره کرد بلکه باید با تولید و اشتغال، ضمن حفظ آبرومندی برای زندگی مردم، فقر را ریشه کن کرد تا همه کریمانه بر سر سفره خود بنشینند، چرا که پیامبر گرامی اسلام نیز میفرماید خدایا بین ما و نان ما جدایی میانداز که اگر نان نبود، نه روزه میگرفتیم و نه نماز میخواندیم و نه فریضههای پروردگارمان را انجام میدادیم.
مرجع تقلید شیعیان با تاکید بر پیشگیری در حل مسائل کشور، ابراز داشت: ما یک «بهداشت» داریم و یک «درمان»؛ «بهداشت» همان حرف صحیح، عمل صحیح و اقدامهای پاک امینانه است که موجب پیشگیری خیلی از مشکلات کشور میشود و سپس کسی که مریض شد و تزریقاتی شد، باید «درمان» نیز باشد!
انتهای پیام / 137