جمعه ۲۰ مرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۷:۲۲
کد مطلب : 109337
منبع : ایسنا
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی قم:

تولید گندم در استان قم ۱۵ درصد افزایش یافت

قم نيوز : مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی قم با اشاره به تاثیر مصرف متعادل کود در افزایش عملکرد و بهبود کیفیت محصولات کشاورزی استان گفت: با تغذیه مناسب محصول گندم، شاهد افزایش ۱۵ درصدی تولید این محصول استراتژیک نسبت به سال زراعی قبل هستیم.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی قم: تولید گندم در استان قم  ۱۵ درصد افزایش یافت .
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی قم: تولید گندم در استان قم ۱۵ درصد افزایش یافت .
به گزارش قم نیوز مهندس حسین زند با اشاره به نقش بی‌نظیر تغذیه گیاهی و تأثیر آن در تولید محصولات کشاورزی استان قم، بیان کرد: مصرف متعادل کود یکی از عوامل مهم در افزایش عملکرد و بهبود کیفیت محصولات کشاورزی به ویژه در محصولات اساسی همچون گندم، جو، کلزا است.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان قم، اظهار کرد: در سال گذشته با تأمین بیش از ۲۲ هزار تن انواع کودهای یارانه‌ای گام بلندی برای تولید کمی و کیفی محصولات کشاورزی برداشته شد و نسبت به سال ۱۴۰۰ حدود ۳ هزار تن کودهای فسفاته و پتاسه بیشتری توسط کشاورزان قمی مصرف شده است.

زند به افزایش ۱۵ درصدی محصول گندم در سال‌جاری نسبت به سال قبل اشاره کرد و گفت: علی‌رغم وجود خشکسالی و کاهش شدید میزان بارندگی و نزولات جوی در استان قم و کمترین میزان در سطح کشور و چند دهه اخیر استان، خوشبختانه با تغذیه مناسب محصول گندم، شاهد افزایش ۱۵ درصدی تولید این محصول استراتژیک نسبت به سال زراعی قبل هستیم.

وی یکی از مهمترین ابزار و سهل‌الوصول‌ترین روش‌های نیل به خودکفایی در محصولات اساسی را تغذیه گیاهی برشمرد و افزود: مصرف متعادل کود یکی از عوامل مهم در افزایش عملکرد و بهبود کیفیت محصولات کشاورزی است؛ شرایط آب و خاک در استفاده متعادل از کودهای شیمیایی، آلی و بیولوژیکی به روشی صحیح و مطابق با نیازهای واقعی محصول تأثیرگذار است.

انتهای پیام / 113
https://qomnews.ir/vdcaeon6049nwe1.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما