قم نيوز : در بازدید مسئولان قضایی استان قم از زندان و دیدار چهره به چهره با زندانیان با اعطای مرخصی پایان حبس منجر به آزادی ۴۶ نفر از زندانیان موافقت شد.
به گزارش قم نیوز،حجتالاسلام والمسلمین سیدکاظم موسوی رئیس کل دادگستری، حجتالاسلام والمسلمین حسن غریب دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان و جمعی از مسئولان قضائی استان قم از زندان قم بازدید کردند.
مسئولان قضائی استان قم در این بازدید که به مناسبت میلاد سعید انوار کربلا حضرت امام حسین، حضرت سجاد و حضرت عباس (علیهم السلام) و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی صورت گرفت، در دیدار چهره به چهره با زندانیان به طور مستقیم و بی واسطه به درخواستهای زندانیان رسیدگی کردند.
بر پایه این خبر؛ در این بازدید با آزادی ۴۶ نفر و اعطای تسهیلات قانونی به تعدادی از زندانیان موافقت شد.
گفتنی است؛ اعطای ارفاقات و تسهیلات قانونی نظیر مرخصی، تعلیق، آزادی مشروط و پابند الکترونیکی از مهمترین موارد درخواست زندانیان در این دیدارها بود.