يکشنبه ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۱۳:۵۴
کد مطلب : 111843

قهرمانان سبک‌های آزاد کاراته استان قم مشخص شدند

قم نيوز : مسوول روابط عمومی هیئت کاراته قم، از برگزاری مسابقات قهرمانی سبک‌های آزاد استان در بخش پسران خبر داد و اعلام کرد که این رقابت‌ها با عنوان دهه مبارک فجر و یادبود شهدای قدس و با حضور ۲۶۲ کاراته‌کا از ۲۳ باشگاه در بخش کمیته، برگزار شد.
قهرمانان سبک‌های آزاد کاراته استان قم مشخص شدند
به گزارش قم نیوز،پیمان نظری روز یکشنبه با اعلام نتایج تیمی این دوره از مسابقات، عنوان کرد: در رده خردسالان، تیم باشگاه مسجد سجاد(ع) به مربیگری عباس بذرافکن با کسب چهار مدال طلا، ۶ نقره و ۱۲ برنز مقام اول را به دست آورد، باشگاه آکادمی خداپرست به مربیگری محمدعلی خداپرست با ۶ مدال طلا، یک نقره و پنج برنز در جایگاه دوم مسجد و باشگاه شهید ذوالفقاری به مربیگری عباس رمضان‌خواه با سه مدال طلا، سه نقره و هشت برنز مقام سوم را کسب کرد.

وی در خصوص نتایج رده نونهالان اعلام کرد: باشگاه سیدمعصوم به مربیگری محمدرضا جعفری با کسب ۲ مدال طلا، سه نقره و هفت برنز عنوان قهرمانی را به خود اختصاص داد، باشگاه شهید ذوالفقاری به مربیگری عباس بذرافکن با هفت مدال طلا و ۲ برنز در جایگاه نقره دوم و باشگاه آکادمی مسعودی به مربی استاد شهریار مسعودی با ۲ مدال طلا، ۱ نقره و ۱ برنز مقام سوم را کسب کرد.

مسوول روابط عمومی هیئت کاراته قم با اشاره به رده نوجوانان افزود: باشگاه آکادمی مدافعان حرم به مربیگری ابوالفضل حاجیلو با سه مدال طلا و چهار برنز در جایگاه نخست قرار گرفت، باشگاه آکادمی رستمی‌زاده به مربیگری محمدرضا رستمی‌زاده با ۲ مدال طلا و یک برنز در جایگاه دوم مدرسه و مدرسه کیوکوشین به مربیگری مرتضی بهادران با ۲ مدال نقره و یک برنز مقام سوم را به دست آورد.

وی در ادامه، نتایج رده جوانان را اعلام کرد و گفت: باشگاه آکادمی رستمی‌زاده به مربیگری محمدرضا رستمی‌زاده با ۲ مدال طلا به مقام نخست رسید، باشگاه آکادمی مدافعان حرم به مربیگری استاد ابوالفضل حاجیلو با یک مدال نقره و سه برنز در جایگاه دوم قرار گرفت و باشگاه آکادمی مسعودی به مربیگری شهریار مسعودی با یک مدال نقره مقام سوم را کسب کرد.

نظری همچنین در خصوص نتایج رده بزرگسالان عنوان کرد: باشگاه آکادمی رستمی‌زاده با پنج مدال طلا و یک نقر به عنوان قهرمانی دست یافت، باشگاه آکادمی ابراهیمی فراز به مربیگری یوسف ابراهیمی فراز با یک مدال نقره و ۲ برنز نایب‌قهرمان و باشگاه آکادمی مدافعان حرم با یک مدال نقره و یک برنز به همراه باشگاه مدرسه کیوکوشین که یک مدال نقره و یک برنز کسب کرد، به عنوان نفر سوم به دست آوردند.
وی، رده‌بندی نهایی تیمی را اعلام کرد و گفت: باشگاه آکادمی رستمی‌زاده با ۳۰ امتیاز قهرمان این دوره از مسابقات برگزار شد، باشگاه آکادمی مدافعان حرم با ۲۱ امتیاز نایب‌قهرمان و باشگاه مدرسه کیوکوشین با هشت امتیاز در جایگاه سوم قرار گرفت.

وی در پایان ضمن قدردانی از زحمات کادر اجرایی، مربیان، داوران و ورزشکاران گفت: این مسابقات با حضور مقامات استان، مربیان، ورزشکاران و خانواده‌های آنها در فضای پرشور برگزار شد و امید است که کاراته‌کاهای قم در رقابت‌های ملی و بین‌المللی موفقیت‌های بیشتری کسب کنند.

مسئول روابط عمومی هیئت کاراته استان قم در خصوص برنامه های جانبی این رویداد افزود: در مسابقات حاشیه، نمایش هنرهای رزمی توسط تیم باشگاه سیدمعصوم به مربیگری محمدرضا جعفری برگزار شد که مورد توجه تماشاگران و شرکت‌کنندگان قرار گرفت.

نظری بیان کرد: در خلال برگزاری این رویداد، از ۵۰ قهرمان سبک‌های آزاد با اهدای قابی مزین به تصویر سردار شهید حاج قاسم قاسم تقدیر شد.

وی همچنین از حضور خانواده شهید زاهدلویی، از شهدای امنیت در سال ۱۴۰۱ در این مسابقات خبر داد و گفت: با کمیته هماهنگی فرهنگی هیئت کاراته، از خانواده این شهید والامقام با اهدای لوح تقدیر، تقدیرنامه و قاب تصویر شهید سلیمانی تجلیل شد.

 
گزارشگر : تحریریه قم نیوز
https://qomnews.ir/vdcfjydymw6dyca.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما