قم نيوز : رییس سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: سال گذشته میزان تولید گوشت مرغ در استان نسبت به سال قبل از آن با رشد ۲۵ درصدی همراه بود که این روند افزایشی در سال جاری نیز ادامه پیدا میکند.
تولید گوشت مرغ در قم ۲۵ درصد افزایش یافت
به گزارش قم نیوز،محمد رضا حاجی رضا روز چهارشنبه بیان کرد: در سال ۱۴۰۳ با توجه به اقدامهای صورت گرفته توسط سازمان جهاد کشاورزی قم، تعامل تشکلهای طیور و نیز همت تولید کنندگان استان، میزان جوجه ریزی مرغ گوشتی در واحدهای مرغداری گوشتی با رشدی معادل ٢٥ درصد نسبت به سال ١٤٠٢ به ١٢ میلیون و ٢٨٥ هزار و ٧٦٥ قطعه رسید و میزان تولید گوشت مرغ از ٢٥ هزار تُن فراتر رفت.
وی افزود: مهمترین راهبرد سازمان جهاد کشاورزی قم تامین امنیت غذایی مردم استان است و در همین ارتباط از هرگونه سرمایهگذاری در بخش تولید محصولات کشاورزی به خصوص افزایش ظرفیت تولید محصولات مرتبط با دام و طیور حمایت میکنیم.
گفتنی است استان قم بهواسطه نزدیکی به بازار پایتخت و منابع غنی ژنی در بخش دام و طیور ظرفیت خوبی دارد، همچنین در کنار سرمایهگذاری مناسبی که در بخش دام و طیور صورت گرفته، در این بخش ۱۵ هزار نفر اشتغال مستقیم و حدود ۳۰ هزار نفر اشتغال غیرمستقیم ایجاد شدهاست.
بیش از ۴۰ درصد ارزشافزوده تولید بخش کشاورزی استان قم مربوط به دام و طیور میباشد که این نکته نشان میدهد سرمایهگذاری خوبی در این حوزه انجام شدهاست.