قم نيوز : قم نیوز: تیم های یهداشتی در روزهای منتهی به نیمه شعبان بر واحدهای صنفی تهیه و توزیع مواد غذایی و آب آشامیدنی نظارت می کنند.
به گزارش قم نیوز، رییس مرکز بهداشت قم با اشاره به اقدامات پیش بینی شده این مرکز برای ایام نیمه شعبان، افزود: این مرکز در قالب 10 تیم بازرسی متشکل از 20 بازرس، آماده نظارت بر چهار هزار واحد صنفی تهیه و توزیع مواد غذایی و آب آشامیدنی است.
مجید محمدیان با تاکید بر نظارت مستمر کارشناسان این مرکز بر آب آشامیدنی، گفت: در این ایام نظارت بر ایستگاه های صلواتی، نظارت بر توزیع یخ و آب آشامیدنی شامل کلرسنجی، نمونه برداری و نظارت بر تهیه و توزیع نذورات انجام می گیرد.
وی اضافه کرد: اطلاع رسانی بهداشتی به روش های مختلف در خصوص پیشگیری از بیماری های واگیر و غیر واگیر از دیگر اقدامات این مرکز است.