پنجشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۴:۰۱
کد مطلب : 14506
با حضور استاندار و وزیر ارتباطات صورت گرفت:

چهارمین دیتاسنتر استانی کشور در قم راه‌اندازی شد

قم نيوز : قم نیوز: در مراسمي با حضور پيريايي استاندار قم، نامي وزير ارتباطات، رئيس سازمان فناوري اطلاعات و جمعي از مقامات و مسولين، مركز داده(ديتا سنتر) استان قم افتتاح شد.
چهارمین دیتاسنتر استانی کشور در قم راه‌اندازی شد
به گزارش قم نیوز و به نقل از روابط عمومي استانداري قم، كرم رضا پيريايي در اين مراسم ضمن قدرداني از تلاش دست اندركاران ايجاد چنين امكان و ظرفيت مهمي در قم، اظهار داشت: هر كاري كه منجر به افزايش ظرفيت هاي استان قم بشود، شايسته تقدير است.

وي با اشاره به اهميت حياتي اطلاعات در دنياي امروزي ، راه اندازي مركز داده هاي اطلاعاتي  را از نيازهاي مهم و پيش درآمدي براي هموار ساختن مسير توسعه  آينده استان ذكر كرد و گفت: تكميل و گسترش مركز و زير ساخت هاي فناوري اطلاعات در قم به عنوان خواسته اصلي استان بوده و انتظار داريم به جد  مورد توجه مسولان عالي  وزارت قرار گيرد.

استاندار قم با بيان اين كه توسعه قم در همه زمينه ها، نيازمند اطلاعات و گسترش امكانات و تجهيزات ارتباطاتي است، تهيه آمايش سرزمين و ديگر اسناد بالادستي را از جمله اين زمينه ها عنوان و خاطرنشان كرد: در بحث تدوين سند آمايش سرزمين و استفاده درست از فضا و انسان، اطلاعات بستري است كه به عنوان يك اولويت به آن نگاه مي كنيم.

پيريايي با اشاره به اين كه قم از جمله استان هاي پيشتاز كشور در بحث فناوري اطلاعات محسوب مي شود، گفت: قم چهارمين استان كشور است كه امروز صاحب مركز ديتا سنتر مي شود و اين مساله نشانگر ظرفيت هاي ويژه استان در اين زمينه است.

وي اهميت سرعت اطلاعات در عصر كنوني را يادآور شد و گفت: ضرورت انتشار سريع اطلاعات و در دسترس قرار دادن محتواي توليدي دراختيار كاربران، سرعت نشر اطلاعات موضوع مهمي است كه بايد در كنار ميزباني و ايجاد پايگاه هاي اطلاعات مورد توجه قرار گيرد.

استاندار قم همچنين با اشاره به فعاليت بزرگ ترين حوزه علميه جهان اسلام و مراكز علمي و پژوهشي متعدد در قم، اين مهم را ظرفيتي ويژه و پشتيباني قوي در بحث توليد محتواي ديني در فضاي مجازي عنوان و خاطرنشان كرد: قم با اين همه ظرفيت هاي ارزشمند در زمينه توليد و نشر معارف اسلامي، نيازمند توسعه فناوري اطلاعات و تبديل آن به نخستين شهر الكترونيكي در سطح ملي و جهاني است.

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات نيز در اين مراسم با اشاره به ويژگي هاي بارز شهرهاي مذهبي همچون مكه و قم، از شهر مقدس قم به عنوان مركز نشر نور و معارف نوراني ياد كرد و گفت: مهم ترين رسالت وزارت ارتباطات، انتشار اين نور به جهان است.

دكتر نامي با اشاره به بحث مديريت جهاني اطلاعات گفت: امروز بستر ارتباطات، مهم ترين زمينه اي است كه استكبار تلاش مي كند تا با استفاده از تجهيزات و شبكه هاي مدرن ارتباطي، اراده خود را بر ملت ها تحميل كند.

 وي آموزش الكترونيكي به  شهروندان و ايجاد آمادگي عمومي براي ايستادگي در مقابل هجوم اطلاعات هدفمند استكبار را مهم ترين وظيفه اين وزارتخانه عنوان و خاطرنشان كرد: بر اساس برنامه پنجم توسعه، اين آمادگي در كشور بايد به صد در صد برسد.

وزير ارتباطات توسعه زيرساخت هاي فناوري اطلاعات در قم را رضايت بخش عنوان و تصريح كرد: خوشبختانه استان قم در زمينه ضريب استفاده از تلفن ثابت، همراه، اينترنت و ديگر امكانات فناوري در جايگاه مناسبي قرار دارد اما تلاش ما اين است كه اين وضعيت را بهبود و به سطح مطلوب و ايده آل آن برسانيم.

دكتر نامي همچنين با اشاره به راه اندازي مركز داده هاي استان قم،  و تقدير از تلاش ها و حمايت هاي ويژه پيريايي استاندار قم، ابراز اميدواري كرد كه ايجاد اين مركز، گام مهمي براي رساندن پيام معنوي انقلاب اسلامي و قم مقدس به جويندگان و تشنگان معارف ناب الهي در جهان باشد.

در پايان اين مراسم استاندارقم و وزير ارتباطات، با اهداي لوحي، از مديران استانداري و دست اندركاران اين طرح تقدير كردند.


انتهای پیام/122
https://qomnews.ir/vdcfvtdy.w6djxagiiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما