قم نيوز : قم نیوز : عضو هیئت علمی جامعه المصطفی(ص) گفت: باید بررسی کرد که زندگی امام حسین(ع) چقدر در زندگی ما جاری شده و باید از نظر گفتاری و رفتاری خودمان را با امام حسین(ع) منطبق کنیم.
به گزارش قم نیوز، حجت الاسلام ناصر رفیعی در جمع عزاداران هیئت رزمندگان اسلام استان قم در مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) با اشاره به اهمیت موضوع نظم اظهار کرد: یکی از سفارشات مهم حضرت علی (ع) در کنار تقوا، نظم است.
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی(ص) افزود: پیامبر اکرم(ص) از عدم برنامه ریزی و عدم وجود تدبیر در جامعه رنج می برد و اهمیت نظم را بیشتر از فقر امت بیان می کرد که این نشان از اهمیت موضوع نظم در نزد اهل بیت دارد.
این کارشناس مذهبی تصریح کرد: عالم و تمامی مخلوقات خدا بر روی نظم استوار است و در قرآن برخی از مباحثی که در مورد نظم عالم عنوان شده شگفت آور است.
رفیعی با اشاره به آیات مکی و مدنی خاطر نشان کرد: در آیات مکی احکام کلی ذکر شده اما آیات مدنی در مورد منافقان است و به نوعی می توان گفت جزئیات را بیان می کند و حتی در نزول این آیات نیز ما نظم را مشاهده می کنیم.
وی عنوان کرد: حضرت علی(ع) زندگی پیغمبر(ص) را این گونه معرفی می کند که هر وقت حضرت وارد خانه می شد زندگی اش را به سه قسمت تقسیم می کرد یک قسمت را برای خدا یک قسمت را برای خانواده و یک قسمت را برای خودش قرار می داد.
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی(ص) افزود: گاهی اوقات برخی از اعمال کم ما در نزد خداوند بسیار اجر و منزلت دارد مثل شب قدر که اعمالش با هیچ شبی قابل مقایسه نیست.
این کارشناس مذهبی تصریح کرد: امام حسین(ع) نیز شب عاشورا نظم را به نمایش می گذارد بخشی از شبش را سخنرانی می کند یه بخشی به مناجات با خدا و بخشی را به گفت و گو با خانواده و بخشی را به کار سیاسی و نظامی می پردازد.
رفیعی خاطر نشان کرد: باید بررسی کرد که زندگی امام حسین(ع) چقدر در زندگی ما جاری شده است و باید از نظر گفتاری و رفتاری خودمان را با امام حسین(ع) منطبق کنیم.
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی(ص) بیان کرد: نماز امام حسین (ع) در ظهر عاشورا نشان از اهمیت نظم در دیدگاه اهل بیت دارد . یعنی حضرت (ع) لحظه ای وقت را از دست نمی دهد که نمازش در اوج جنگ به تاخیر بیفتد.
این کارشناس مذهبی با اشاره به روایتی از امام کاظم (ع) گفت: انسان باید ساعتی را برای مناجات با خدا، ساعتی را برای کار قرار ، ساعتی را برای دوستانی که عیب های شما را می گویند و در دوستی با شما خالص هستند و قسمتی از زندگی را برای لذت های حلال قرار دهد.
رفیعی با اشاره به اینکه نباید دینمان را فدای دنیا و دنیا را فدای دین ما کنیم، خاطر نشان کرد: نظم به این معنی است که چیزی را فدای چیز دیگر نکنیم یعنی نباید پدرو مادر را فدای همسر و یا بالعکس کرد و در کربلا هم این نظم در بین اصحاب موج می زند.