قم نيوز : قم نیوز: رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم گفت: دانشجویان دانشگاه به دلیل داشتن مهارت برای خودشان شغل ایجاد میکنند و در حال حاضر بیش از 85 درصد فارغ التحصیلان مشغول کار هستند.
به گزارش قم نیوز، امیر حمزه مهرابی، اظهار داشت: دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم به دلیل داشتن مهارت برای خودشان شغل ایجاد میکنند و در حال حاضر بیش از 85 درصد فارغ التحصیلان مشغول کار هستند.
وی با بیان این که ما سه نسل دانشگاهی را پشت سر گذاشتهایم، عنوان کرد: تفاوت این دانشگاه با دانشگاههای دیگر که دانش محور، پژوهش محور و مهارت محور بوده این است که دانشگاه علمی کاربردی کارآفرین محور بودن را پیش رو قرار داده است و در این جهت فعالیت میکند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی قم عنوان کرد: بسیاری از انسانهای مهارتی زمینه شغل برایشان فراهم نیست و به دنبال فراهم شدن این زمینه هستند و به خاطر همین دلیل وام اشتغال زایی میدهند در حالی که هنوز مشکل اصلی حل نشده است.
وی بیان کرد: دانشگاه علمی کاربردی کارآفرینی یاد میدهد و به اشتباه به آن میگویند ایجاد شغل و این دانشگاه به دانشجویان انگیزه اشتغال و توانایی را میدهد تا با مهارت کسب کرده این کار را انجام دهد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی قم افزود: دانشگاه علمی کاربردی مهارت افزایی که وارث نسل سوم دانشگاهها است را با اصلاح باورها و انگیزهها انجام میدهد و از مهارت افزایی هم غافل نیستیم.
11 هزار دانشجو مشغول تحصیل هستند
مهرابی تصریح کرد: رشتههای این دانشگاه با توجه به نیاز استان برنامه ریزی و تصویب میشود و به ازای هر شغل میتوانیم رشته تاسیس کنیم و در صورت نداشتن نیاز به آن رشته پس از مدتی دیگر در دانشگاه ارائه نمیشود.
وی یادآور شد: دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم در 19مرکز این دانشگاه 11 هزار دانشجو دارد و در کل 12 کادر اداری داریم و تعداد کل کارمندان آن 100 نفر میشود.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم عنوان کرد: 97 درصد دانشجویان این دانشگاه بومی گزینی میشوند و این عمل موجب میشود که دانشجویان در شهر خود تحصیل کرده و بحرانی برایشان رخ ندهد.
وی ادامه داد: هزار و 200 استاد در دانشگاه علمی کاربردی به کار گرفتهایم که بدون وابستگی سازمانی به ما، فعالیت میکنند و کارهای پژوهشی صنعتی هم انجام میدهند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم تصریح کرد: هفته پژوهش 2 سال است که از سوی این دانشگاه برگزار میشود و امسال با رویکرد خاصی با برپایی نمایشگاهی مهارتها و تخصصهای دانشجویان را به نمایش گذاشتیم در حالی که سایر دانشگاهها کتاب و مقالات خود را به نمایش میگذارند.
مهرابی بیان کرد: امسال بیش از سه هزار و 300 دانشجو جذب کردهایم که در مقایسه با دانشگاههای دیگر سه تا چهار برابر بیشتر است و بر اساس سند چشم انداز 20 ساله باید در پایان این سند 70 درصد دانشجو جذب رشتههای مهارتی و 30 درصد جذب دانشگاههای دانش محور شوند.
13 درصد دانشجویان دانشگاه قم شاغل هستند
وی ادامه داد: 21 هزار دانشجو داریم و در حدود هفت هزار دانشجوی شاغل در دانشگاه های قم داریم و این میزان 13 درصد است و فاصله زیادی تا 70 درصد دارد و کشورهای دیگر نیز از همین راه مسیر خود را آغاز کرده اند و ما نیز امید داریم به این اندازه برسیم.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم با اشاره به این که پذیرش در این دانشگاه در سه زمان صورت میگیرد، عنوان کرد: در حال حاضر 18 مرکز علمی کاربردی فعال و چهار مرکز غیر فعال داریم و ثبت نام از دانشجویان از چند روز گذشته آغاز شده و تا سوم دی ماه ادامه دارد.
ارائه 110 رشته در قم
مهرابی با بیان این که در کل کشور به طور کل هزار و 200 رشته ارائه میشود، ابراز کرد: 9 تا 10 هزار دانشجوی شناور در استان قم داریم و 110 رشته در قم اجرا شده و یا در حال اجرا است.
وی افزود: از سال تحصیلی آینده چهار رشته جدید در قم همچون مدیریت اماکن مذهبی با توجه به نیاز این استان به دانشجویان ارائه میشود.