کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

یونس عالی پور:

تولید کنندگان مواد غذایی با حساسیت بیشتری نظارت می شوند

پايگاه اطلاع رسانی قم نیوز , 11 دی 1392 ساعت 8:22

قم نیوز: رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم بیان کرد: برای پیشگیری از تخلفات احتمالی و رعایت شاخص های سلامت تولید مواد غذایی، بازرسان و ناظران این سازمان با واحدهای متخلف هیچگونه نرمشی نخواهند داشت.


به گزارش قم نیوز به نقل از روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم، یونس عالی پور، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم  با بیان اینکه تخلفات صنایع غذایی با سلامت  مردم ارتباط مستقیم دارد، گفت: چشم پوشی از این تخلفات به هیچ وجهی صورت نخواهد پذیرفت و در صورت مشاهده تخلف در واحدهای تولید اقلام غذایی، تشکیل پرونده انجام و اقلام توقیف خواهد شد واین پرونده‌ها برای رسیدگی و اجرای حکم به تعزیرات حکومتی ارسال می شود.
یونس عالی پور از تشکیل پرونده ای در همین راستا برای یک واحد تولید کننده سوسیس و کالباس  در شهرک شکوهیه خبر داد و اظهار داشت: واحد متخلف مذکور در بازدید های چند روز اخیر بازرسان  این سازمان کشف شده است بعلت عدم رعایت دستور العمل بهداشتی  و درج خلاف واقع تاریخ تولید بر روی تولیدات، محصولات آن توقیف شده است.
وی اضافه کرد: بر اساس گزارش ناظران و بازرسان این سازمان  در هنگام بازرسی متاسفانه مسئول فنی تولید در کارخانه حضور نداشته است و این درحالی است که حضور مسئولین فنی در تمامی پروسه تولید جهت نظارت کامل، الزامی است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم ارزش ریالی تخلف گزارش شده را بیش از158میلیون ریال عنوان کرد و گفت: میزان وزنی سوسیس و کالباس توقیف شده بیش از 3500 کیلوگرم است که تا صدور حکم و اعمال قانون باید در حالت توقیف بماند.
عالی پور گزارشات خودجوش مردمی جهت پیشگیری و برخورد با تخلفات را بسیار حائز اهمیت دانست و گفت: سامانه تلفنی 124 آسانترین پل ارتباطی مردم و سازمان جهت پیگیری و گزارش تخلفات تولیدی وصنفی است.
منبع خبر:


کد مطلب: 18019

آدرس مطلب :
https://www.qomnews.ir/fa/news/18019/تولید-کنندگان-مواد-غذایی-حساسیت-بیشتری-نظارت-می-شوند

قم نیوز
  https://www.qomnews.ir