چهارشنبه ۱۱ دی ۱۳۹۲ ساعت ۰۸:۲۲
کد مطلب : 18019
یونس عالی پور:

تولید کنندگان مواد غذایی با حساسیت بیشتری نظارت می شوند

قم نيوز : قم نیوز: رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم بیان کرد: برای پیشگیری از تخلفات احتمالی و رعایت شاخص های سلامت تولید مواد غذایی، بازرسان و ناظران این سازمان با واحدهای متخلف هیچگونه نرمشی نخواهند داشت.
تولید کنندگان مواد غذایی با حساسیت بیشتری نظارت می شوند
به گزارش قم نیوز به نقل از روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم، یونس عالی پور، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم  با بیان اینکه تخلفات صنایع غذایی با سلامت  مردم ارتباط مستقیم دارد، گفت: چشم پوشی از این تخلفات به هیچ وجهی صورت نخواهد پذیرفت و در صورت مشاهده تخلف در واحدهای تولید اقلام غذایی، تشکیل پرونده انجام و اقلام توقیف خواهد شد واین پرونده‌ها برای رسیدگی و اجرای حکم به تعزیرات حکومتی ارسال می شود.
یونس عالی پور از تشکیل پرونده ای در همین راستا برای یک واحد تولید کننده سوسیس و کالباس  در شهرک شکوهیه خبر داد و اظهار داشت: واحد متخلف مذکور در بازدید های چند روز اخیر بازرسان  این سازمان کشف شده است بعلت عدم رعایت دستور العمل بهداشتی  و درج خلاف واقع تاریخ تولید بر روی تولیدات، محصولات آن توقیف شده است.
وی اضافه کرد: بر اساس گزارش ناظران و بازرسان این سازمان  در هنگام بازرسی متاسفانه مسئول فنی تولید در کارخانه حضور نداشته است و این درحالی است که حضور مسئولین فنی در تمامی پروسه تولید جهت نظارت کامل، الزامی است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم ارزش ریالی تخلف گزارش شده را بیش از158میلیون ریال عنوان کرد و گفت: میزان وزنی سوسیس و کالباس توقیف شده بیش از 3500 کیلوگرم است که تا صدور حکم و اعمال قانون باید در حالت توقیف بماند.
عالی پور گزارشات خودجوش مردمی جهت پیشگیری و برخورد با تخلفات را بسیار حائز اهمیت دانست و گفت: سامانه تلفنی 124 آسانترین پل ارتباطی مردم و سازمان جهت پیگیری و گزارش تخلفات تولیدی وصنفی است.
منبع خبر:
https://qomnews.ir/vdci3uaz.t1avz2bcct.html
نام شما
آدرس ايميل شما