قم نيوز : قم نیوز: آیت الله مکارم شیرازی گفت: سرمایه اصلی بهزیستی اعتماد مردم است و این سرمایه زمانی حاصل میشود که مشاهده کنند که شما خالصانه در حال کار کردن هستید.
به گزارش قم نیوز، آیت الله العظمی مکارم شیرازی که در دیدار با رئیس سازمان بهزیستی کل کشور و مدیران استانی و یاوران نماز این سازمان سخن میگفت، ضمن تبریک اعیاد ماه ربیع الاول، اظهار کرد: مسئله نماز در اسلام بسیار اهمیت دارد و از جمله مسائل مورد تاکید اسلام است.
مرجع تقلید شیعیان افزود: آیه واستعینوا بالصبر و الصلوه که قرائت شد، یکی از آیات مهم است که الهام بخش مسائل زیادی بوده است و از امیرالمؤمنین نقل است که وقتی کار مهمی داشت، نماز میخواد و از خدا کمک میگرفت.
استاد عالی حوزه علمیه قم تصریح کرد: سه تعبیردرباره نماز داریم که نماز عمود دین است. این ستون خیمه دین نماز است و روز قیامت در نامه اعمال اول نگاه به نماز میکنند و اگر نماز درست نباشد به بقیه توجهی نمیشود.
مبلغ عالی حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: پیامبر (ص) فرمودند که نماز مانند یک نهر جاری است و اگر در شبانه روز انسان خود را پنج بار در این نهر خود را بشوید، دیگر ناپاکی نمیگیرد و یکی از خاصیتهای شستشوگری نماز این است که انسان از هیچ گناهی آلودگی نمیگیرد.
آیت الله مکارم شیرازی تاکید کرد: اگر نماز، نماز درستی باشد واقعا مربی است زیرا نماز تاثیر زیادی دارد و علت این همه اهمیت این است که نماز انسان را یاد خدا میاندازد و افرادی که نماز نمیخوانند به گناهان فراوانی آلوده میشوند و اگر در زمان الله اکبر انسان به دنبال نماز باشد خدا اورا از گناهان باز میدارد.
استاد عالی حوزه علمیه قم تصریح کرد: باید نماز را با حضور قلب خواند و هنگامی که انسان محتوای نماز را در خود پیاده میکند مسلما در مسیر مستقیم گام بر میدارد.
مبلغ عالی حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: نماز را بسیار اهمیت بدهید و بدانید که بسیاری از چیزها را از نماز میتوانید بگیرید و اگر انسان نمازی بخواند و دعایی نکند خداوند به فرشتگان میگوید که آیا بنده من تقاضایی از من نداشت که من برآورده کنم.
آیت الله مکارم شیرازی تاکید کرد: حضرت علی (ع) به مالک اشتر گفت که تو به مصر میروی برای حکومت اما بهترین وقت خود را برای نماز خواندن قرار بده. اگر معمول ادارات این شود که بهترین وقت به نماز اختصاص داده شود، بسیار خوب است و باید در اداره جات نماز به اندازه لازم و جمع و جور خوانده شود و در عین حال به کار ارباب رجوع رسیدگی شود.
مرجع تقلید شیعیان افزود: شکرانه دستهای توانا گرفتن دست ناتوان است و نمیشود که از نیازمندان قافل شد و قرآن میگوید که به یتیمان برسید زیرا خود انتظار دارید که اگر از شما یتیمی به جای ماند، به آنها رسیدگی شود.
استاد عالی حوزه علمیه قم تصریح کرد: من تصور میکنم که بودجهای که دولت برای این منظور میگذارد جوابگوی نیازها نیست و باید افزایش یابد تا کسانی که آسیبی دیدهاند و به سوی این سازمان میروند دست خالی برنگردند.
استاد عالی حوزه علمیه قم تصریح کرد: آسیب اجتماعی گاهی منجر به آسیب اخلاقی میشود برای مثال جوانی که اصلا با نماز آشنایی ندارد ممکن است که به سمت کارهای خلاف و دزدی و فحشا برود.
مبلغ عالی حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: انسان دارای دو بعد است و هردو بعد باید دیده بشود تا اینکه به طور کامل برای آسیبهای انسان راه درمان ارائه بدهیم.
آیت الله مکارم شیرازی تاکید کرد: قدر خودتان را بدانید که خداوند به شما توفیق خدمت گذاری را داده است اما توجه کنید که این اقدامات برای رضای الهی باشد و اگر بتوانید که جلب اعتماد جامعه را بکنید مردم هم شما را حمایت میکنند. سرمایه اصلی شما اعتماد مردم است و این سرمایه زمانی حاصل میشود که مشاهده کنند که شما خالصانه در حال کار کردن هستید.
استاد عالی حوزه علمیه قم تصریح کرد: پیامبر (ص) در بین مردم بود که گفت به نظر شما بهترین مردم کیست سپس گفت بهترین مردم کسی است که بیشترین خدمت را به مردم بکند که این شعار درخشنده را امروز بسیاری از جوامع هم ندارند و این درحالی است که خداوند توفیق این نوع خدمت رسانی را به شما داده است.