قم نيوز : قم نیوز: رئیس حوزههای علمیه کشور دوری از جامعه و از بین بردن اعتقاد را از آفتهای اساسی حوزه فضای مجازی کشور دانست و گفت: این آسیبها ضرورت همکاری بیش از پیش حوزههای علمیه و اموزش و پرورش را مشخص میکند.
به گزارش قم نیوز، آیتالله حسینی بوشهری پیش از ظهر امروز در هشتمین همایش علمی تربیت اسلامی فضای مجازی که در مجتمع یاوران مهدی(عج) قم برگزار شد با اشاره به اینکه این برنامه می تواند ثمرات بسیار مثبتی را در جامعه به همراه داشته باشد اظهار کرد: باید از همه کسانی که برای برگزاری این برنامه همکاری داشته اند تشکر کرد.
وی با اشاره به اینکه انسان ها برای رشد و تعالی نیازمند مربیانی کارآمد هستند افزود: باید مربیان قبل از گفتار وارد عرصه راهنمایی شود و این همان وظیفه خطیری است که بر دوش وزارت اموزش و پرورش گذاشته شده است.
آیت الله حسینی بوشهری به نزدیکی رویکرد فقرا و نوجوانان اشاره کرد و گفت: هر دوی این عزیزان در جامعه نیازمند هستند و بر همین اساس دست خود را به روی فرد دیگری دراز می کنند و ما در این زمینه باید نیازهای یک کودک و نوجوان را برآورده کنیم زیرا این موضوع بسیار مهم و اساسی است.
رئیس حوزه های علمیه کشور با اشاره به روایتی از حضرت علی(ع) اظهار کرد: حتی اگر انسان یک روز بیشتر عمر نمی کند باید یک روز را به تربیت بگذراند ، زیرا بدون تربیت صحیح و شناخت درست مسیر انسان نمی تواند در مسیر درست گام بردارد.
امام جمعه قم با اشاره به اینکه جوان امروز ما درگیر فضای مجازی است عنوان کرد: دشمنان نظام اسلامی در این زمینه تلاش می کنند تا فرهنگ خود را در کشور ما حاکم کنند و در این حوزه باید یک برنامه ریزی همه جانبه و یک تلاش شبانه روزی انجام شود.
آیت الله حسینی بوشهری فضای مجازی را بدیع و هیجان انگیز دانست و افزود: باید این موضوعات مد نظر قرار بگیرد که فضای مجازی دارای جذابیت های بسیار زیادی است و این موضوعات غیر قابل انکار هستند و تنها در صورت باور و درک درست از فضای مجازی است که می توانیم با تمام قوا به این حوزه وارد شویم.
وی با اشاره به اینکه ۷۱ درصد جوانان کشور ما حتما یک بار وارد چت روم های مختلف شده اند عنوان کرد: اطلاعات بسیار وسیعی، کتابخانه های مجازی که در فضای مجازی وجود دارد از جذابیت های فضای مجازی است که موضوعات اساسی کشور از جمله فرهنگ و اقتصاد کشور را تحت تاثیر قرار می دهند.
رئیس حوزه های علمیه با اشاره به اینکه امروز مراجع تقلید ما از این ابزار استفاده میکنند، تصریح کرد: استفاده از این ابزار نباید نهی شود بلکه استفاده درست از آن باید به نوجوانان و جوانان آموزش داده شود.
عضو مجلس خبرگان رهبری دوری از جامعه و از بین رفتن اعتقاد را یکی از آفت های اساسی حوزه فضای مجازی کشور دانست و افزود: این آسیب ها ضرورت همکاری بیش از پیش حوزه های علمیه و اموزش و پرورش را مشخص میکند.
وی با اشاره به اینکه از وزیر آموزش و پرورش انتظار داریم از تعارف و تشریفات عبور کنیم خاطرنشان کرد: باید از این ظرفیتی که در حوزه آموزش و پرورش وجود دارد به بهترین شکل ممکن استفاده شود زیرا در این حوزه نیازمند تکمیل زیرساخت ها هستیم.
رئیس حوزه های علمیه رهبران امروز جامعه را همان دانش آموزان سال های دور دانست و افزود: پهنای اینترنت ما نباید از سوی کشورهای دیگر تامین شود و حتی در فضای مجازی نباید گوگل برای ما تصمیمگیری کند و اخبار ما را به نفع صهیونیستها پوشش دهد.
آیت الله حسینی بوشهری گفت: باید در این زمینه جناح بندی های سیاسی را کنار گذاشت تا بتوانیم این مسئولیت را به بهترین شکل ممکن انجام دهیم، زیرا این موضوع در صورت غفلت مسئولان آسیب های بسیار جدی را به کشور وارد می کند.