قم نيوز : قم نیوز: مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم با بیان اینکه حجاب یک مسئله کاملا فرهنگی است، حل ریشهای معضل بدحجابی را نیازمند فرهنگسازی و عزم ملی دانست.
به گزارش قم نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم، حجتالاسلام والمسلمین عباس اسکندری در بازدید از مرکز تحقیقات راهبردی حجاب ریحانه النبی(ص) خطاب به مسئولان این مرکز اظهار کرد: فعالیت ارزشمند و تاثیرگذار شما در حوزه عفاف و حجاب قابل تقدیر و تحسین است و نمونه تاثیرگذاری عملکرد این مرکز مراجعه نهادها و سازمانها در سراسر کشور به موسسه ریحانه النبی است.
وی تاکید کرد: بحث حجاب از ضروریات دین مبین است که در سایر ادیان الهی مورد توجه قرار گرفته و از پیشینهای به قدمت پیدایش انسان برخوردار است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم بحث حجاب را از احکام امضایی در اسلام دانست و گفت: دین مبین اسلام تنها پوشش بهتر و برتر را برگزیده و به مسلمانان از صدر اسلام تا به امروز معرفی کرده است.
حجتالاسلام اسکندری اظهار کرد: با پیدایش نظام مقدس جمهوری اسلامی، حجاب به عنوان یک ضرورت دینی و فقهی، رعایت آن در جامعه الزامی دانسته شد و در ادامه، قانون عفاف و حجاب به تصویب رسید اما در مقام ابلاغ و اجرا با مسامحه روبهرو شد و نگاه کاربردی به این مسئله مهم و حیاتی نشد.
وی استفاده از ظرفیتهای هیئتهای مذهبی، مدارس، مبلغان و ادارات را بسیار کارآمد دانست و افزود: ما با آموزش شخصیتهای موثر جامعه میتوانیم بسیاری از این شبهات و خطرات موجود در بحث حجاب را پاسخ دهیم و وظیفه شما در مجموعه ریحانه النبی این است که محتوای این حرکت فرهنگی را فراهم کنید تا بتوانید تاثیرگذاری خودتان را توسعه دهید.
وی تاکید کرد: مسئله حجاب یک مسئله کاملا فرهنگی است که با تکیه بر آیات و روایات در راستای فرهنگ سازی در جامعه باید تلاشی مضاعف کرد و این مهم میسر نمیشود مگر از طریق آموزشهای کاربردی.
به گفته مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم، در حوزه آموزش، باید انبوهسازی صورت گیرد و مشارکت همه دستگاهها لحاظ شود تا گسترش یابد و مسئله مهم دیگر که نباید مغفول بماند تشویق نخبگان در حوزه عفاف و حجاب از سوی رسانهها است که عموم مردم به عنوان تاسی از آن رعایت بیشتر حجاب را در دستور کار خود قرار دهند.
حجتالاسلام اسکندری اظهار کرد: ما برای حل معضل بدحجابی نیاز به یک عزم ملی داریم که باید همه در آن وارد شوند و با هم همکاری کنند که اگر این محقق شود میتوانیم در مدت زمان بسیار کوتاه و بدون نیاز به جبر و انتظامی کردن قضیه تمام مشکلات به وجود آمده را برطرف کنیم و در این زمینه طرحی وجود دارد که چنانچه امکانات، اختیارات و اعتبارات لازم در نظر گرفته شود در سطح ملی به راحتی قابل اجرا است.