کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

یک مشاور طب سنتی عنوان کرد:

افراد سالم بهتر است غذا را در ۲ وعده صبح و شام مصرف کنند

خبرگزاری تسنیم , 23 آذر 1394 ساعت 0:00

قم نگار: یک مشاور طب سنتی گفت: بهتر است وعده‌های غذایی ۲ وعده صبح و شب صورت پذیرد. مثلاً ۷ صبح و ۷ شب. این نحوه غذا خوردن باعث پیشگیری از بیماری‌ها به خصوص چاقی, باعث شادابی و نشاط می‌شود، پس وعده‌ها نباید بر اساس عادت یا زمانی غیر از گرسنگی باشد.


به گزارش قم نگار, محمد دریایی درباره آداب صحیح غذا خوردن اظهار داشت: رعایت آداب صحیح غذاخوردن و جویدن هر لقمه غذا حداقل ۳۰ مرتبه بسیار به هضم بهتر غذا کمک می‌کند.

به گفته وی معده و بدن غذای ساده را به راحتی هضم و جذب می‌کند، پس در هر وعده غذا، غذاهای متنوع مصرف نکنید و به یک نوع غذا بسنده کنید و غذا را با دستگاه های زودپز، ماکروفر، ... دستخوش دگرگونی شدید نکنید.

قبل از سیر شدن کامل, از غذا خوردن دست بکشید
این مشاور طب سنتی ادامه داد: قبل از سیر شدن کامل, از غذا خوردن دست بکشید, فواید این کار کنترل وزن، کاهش ریفلاکس یا ترش کردن معده و عمر طولانی‌تر می‌شود.

بهتر است وعده‌های غذایی ۲ وعده صبح و شب باشد
دریایی افزود: بهتر است وعده‌های غذایی ۲ وعده صبح و شب باشد. مثلاً ۷ صبح و ۷ شب. این نحوه غذا خوردن باعث پیشگیری از بیماری‌ها به خصوص چاقی, باعث شادابی و نشاط می‌شود، پس وعده‌ها نباید بر اساس عادت یا زمانی غیر از گرسنگی باشد.

وی خاطرنشان کرد: در رساله ذهبیه امام رضا(ع) امده است که افراد سالم روزی دو مرتبه صبح و شام غذا مصرف کنند ولی افراد بیمار, دیابتی‌ها, زنان باردار, سالمندان چند وعده و با حجم کم غذا مصرف کنند.

این مشاور طب سنتی یادآور شد: همچنین افرادی که متابولیسم بالایی دارند, به دلیل داشتن تیروئید فعال و زیاد بودن اسید معدشان تحمل گرسنگی را ندارند و باید تعداد وعده غذایشان را افزایش دهند.

در بین غذاها، غذاهای شُل مانند آش‌ها و سوپ‌ها بهتر از غذاهای سفت است
دریایی گفت: در بین غذاها، غذاهای شُل مانند آش‌ها و سوپ‌ها بهتر از غذاهای سفت است و بهتر است حداقل روزی یک بار آش جو یا آلو، انار، زرشک، سماق، گشنیز و ... به اندازه یک پیاله کوچک مصرف شود، اما چون اکثر آش‌ها و سوپ‌ها طبع سرد دارند، بهتر است کمی زیره هم با آن مصرف شود.

وی اضافه کرد: خوردن غذاهای سنتی نظیر کوفته، قیمه، قورمه، فسنجان، نیمرو، املت، کدوی بخارپز یا تنوری، کباب گوسفندی بسیار مفید است.

انتهای پیام/۱۳۲


کد مطلب: 35214

آدرس مطلب :
https://www.qomnews.ir/fa/news/35214/افراد-سالم-بهتر-غذا-۲-وعده-صبح-شام-مصرف-کنند

قم نیوز
  https://www.qomnews.ir