قم نيوز : قم نگار: مرجع تقلید شیعیان با اشاره به اینکه رای حق الناس و انسان باید در قبال آن پاسخگو باشد، گفت: کاندیداها از برخوردهای تند و جسارت به دیگران خودداری کنند و نباید با ریختن آبروی دیگران در صدد جمع کردن رأی باشند.
به گزارش قم نگار، آیت الله سیدمحمدعلی علوی گرگانی ظهر امروز در دیدار با جمعی از نیروهای سپاه پاسداران با اشاره به اتمام حجت خداوند نسبت به بندگان, اظهار داشت: خداوند متعال همه مطالب و هشدارهای لازم مربوط به هدایت انسانها را از طریق پیامبران برای ما اعلام کرده است تا هیچ یک از بندگان بدون اتمام حجت مورد حسابرسی قرار نگیرد.
مرجع تقلید شیعیان با بیان "بر اساس آیات قرآن حجت کامل در اختیار خداوند است"، افزود: هیچ قومی عذاب نمیشود مگر آنکه پیامبران الهی در میان آنها فرستاد شده باشند و تبشیر و تنذیر برای آنها صورت گرفته باشد.
استاد سطح عالی حوزه علمیه با اشاره به آیه «کل شیء فعلوه فی الزبر و کل صغیر و کبیر مستطر»، خاطرنشان کرد: تمام رفتارهای ما در کتاب الهی ثبت و ضبط میشود برای آنکه پاداش و مجازات اعمال خود را به صورت عادلانه ببینیم.
آیت الله علوی گرگانی تصریح کرد: در آیات قرآن به زنده بودن عالم آخرت اشاره شده است به نحوی که تمام موجودات در قیامت لب به سخن باز کرده و اعتراف میکنند.
مرجع تقلید شیعیان با بیان اینکه در روز حساب تمام حرکات و سکنات ما مورد حسابرسی قرار میگیرد، عنوان کرد: مسئولیتهای خانوادگی و شغلی ما بسیار سنگین است و اگر لطف و عنایت الهی شامل حال ما نباشد نمیتوانیم از پاسخ گویی در محضر الهی سربلند برون بیاییم و وظیفه علما در این میان آگاه سازی در خصوص این مسئولیتها و وظایف سنگین است.
استاد سطح عالی حوزه علمیه با اشاره به بیانات اخیر مقام معظم رهبری در خصوص انتخابات خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب تذکر دادند که مسئله رأی از مسائل مربوط به حق الناس است و در صورت انتخاب فرد شایسته یا ناشایسته در روز قیامت باید پاسخگو باشیم.
آیت الله علوی گرگانی افزود: عبارت "تواصو بالحق" در قرآن به لزوم همکاری و یاری هم و معرفی افراد شایسته و ارائه نظرات صحیح به یکدیگر اشاره دارد و در ادامه انسانها را به صبر دعوت میکند.
وی با اشاره به لزوم اخلاق مداری و حفظ آرامش و هم دلی در انتخابات عنوان کرد: کاندیداها از برخوردهای تند و جسارت به دیگران خودداری کنند و نباید با ریختن آبروی دیگران در صدد جمع کردن رأی باشند را که در فردای قیامت باید پاسخگوی اعمال و رفتار و موضع گیریهای خود باشند.