قم نيوز : قم نیوز: مدیر حوزههای علمیه با ابراز نگرانی جدی از برخی مسائل جاری سیاسی در کشور گفت: گاهی برخی مسائل سیاسی نگرانکننده است چرا که اخلاق و ادب در جامعه به چالش کشیده میشود.
به گزارش قم نیوز، آیتالله سیدهاشم حسینیبوشهری پیش از ظهر امروز در دیدار با اعضای حزب موتلفه اسلامی که در مرکز مدیریت حوزههای علمیه برگزار شد، با تبریک اعیاد شعبانیه و گرامیداشت یاد و خاطره بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و شهدای 15 خرداد 1342 اظهار کرد: اعضای حزب موتلفه از السابقون انقلاب محسوب میشوند و نقش آفرینی آنها در صحنههای مختلف انقلاب، فراموش ناشدنی است.
وی همچنین با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای حزب موتلفه اسلامی به خصوص شهیدان بخارایی، امانی، صفارهرندی و نیکنژاد، بیان کرد: در دوران نهضت، انقلابیون ظاهری نیز داشتیم اما معیار آنها با مجموعه حزب موتلفه تفاوت جدی داشت چرا که اعضای این حزب، انقلاب را در قالب چارچوب اسلام، تشیع و مکتب اهلبیت(ع) معنا کردند.
وی انقلابی بودن در سایه مرجعیت را یکی از ویژگیهای مهم حزب موتلفه عنوان کرد و گفت: برخی افراد کارهای خود را براساس درک شخصی و تشخیصهای احساسی به نام اسلام و انقلاب تمام میکنند در حالی که باید برای خود خط قرمز تعریف و مشاهده کرد که مرجع تقلید تا چه مرزی به ما اجازه میدهد.
مدیر حوزههای علمیه تصریح کرد: اگر کسی خود را انقلاب بداند اما بیاعتنا به مراجع تقلید و ولی فقیه باشد، نمیتوان برای وی شناسنامه انقلابی صادر کرد.
آیتالله حسینی بوشهری، «باورمندی معتقدانه» و «حضور فعال در مقام عمل» را از ویژگیهای انقلابی حزب موتلفه عنوان کرد و گفت: خیلی از افراد ممکن است تا زمانی که خطری متوجه آنها نباشد، شعارهای انقلابی سر دهند اما هنگام خطر و تاریکی، صحنه را ترک میکنند.
وی افزود: حزب موتلفه اسلامی در مبارزات پیش از پیروزی انقلاب اسلامی با باورهای انقلابی خود هیچگاه صحنه را ترک نکرد و همراه با مرجعیت و اهداف اسلام در صحنه حضور داشت و از تهدید و اعدام نترسید.
معاون جامعه و روحانیت جامعه مدرسین با تاکید بر لزوم مطالعه تاریخ معاصر از سوی نسل جوان گفت: جوانان باید سوابق انقلابی احزاب را بررسی و مطالعه کنند و بدانند این مجموعهها چه اهدافی را دنبال میکردهاند و چه اقداماتی داشتهاند.
مدیر حوزههای علمیه بر لزوم معرفی بیشتر ظرفیتهای حزب موتلفه اسلامی به جامعه تاکید کرد و بیان کرد: متاسفانه با همه تلاشهای صورت گرفته هنوز ظرفیت حزب فاخر و ارزشمند موتلفه اسلامی که با آسودگی خاطر میتوان نام انقلابی به آنها نهاد در جامعه معرفی نشده است.
آیتالله حسینی بوشهری با بیان اینکه در دوران پیش از انقلاب با 15 سال روشنگری توانستیم نظام طاغوت را شکست دهیم، اظهار کرد: امروز که دوران سازندگی است، انتظارات جامعه نسبت به مسائل فرهنگی متوجه روحانیت و احزاب انقلابی است و انقلابیون دیروز باید در صحنههای امروز نیز فداکاری کنند و پای کار بایستند.
مدیر حوزههای علمیه با بیان اینکه روحانیت در پیش از پیروزی انقلاب از تهدید و زندان نمیترسید و در مسائل تبلیغی فعالانه نقش ایفا میکرد، گفت: امروز که وظایف سازمانها مشخص شده است، متاسفانه هرکدام از ما میگوییم این کار انقلابی وظیفه فلان نهاد است و وظایف خود را فراموش کردهایم.
آیتالله حسینی بوشهری با اشاره به اینکه یک روحانی در پیش از انقلاب، در همه امور تبلیغی نقش آفرینی میکرد، بیان کرد: امروز نیز باید با این طرز تفکر در مسائل فرهنگی، اقتصادی و سیاسی ورود کرد.
عضو هیأت رئیسه خبرگان رهبری با ابراز نگرانی جدی از برخی مسائل جاری سیاسی در کشور، اظهار کرد: گاهی برخی مسائل سیاسی نگران کننده است چرا که اخلاق و ادب در جامعه به چالش کشیده میشود.
وی تصریح کرد: مجموعههای انقلابی نظیر حزب موتلفه اسلامی، آموزهها و چارچوبهای تعامل سیاسی را در جامعه نهادینه کنند.
مدیر حوزههای علمیه با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: احزاب کشور از جمله حزب موتلفه اسلامی در مسائل اقتصادی کارگروههای قوی تشکیل دهند و در راستای ماموریت رهبری در بحث اقتصاد مقاومتی فعال باشند و به سهم خود نقش آفرینی کنند.