قم نيوز : قم نیوز: متخصصان تغذیه گفتهاند استفاده از برخی غذاها و خوراکیها در وعده سحری احتمال ایجاد گشنگی یا تشنگی در میان روزهداران را افزایش میدهد.
به گزارش قم نیوز، اكثر كارشناسان تغذيه، سحري را مهم ترين وعده غذايي در ماه مبارک رمضان مي دانند، از اين رو انتخاب مواد غذايی مناسب و سالم برای اين وعده غذایی از اهميت زیادی برخوردار است.
با توجه به همزمان شده ماه رمضان امسال با فصل گرما و تشنگی روزه داران درطول روز، کارشناسان تغذیه به روزه داران توصیه میکنند که در وعده سحری از غذاهایی استفاده کنند که طی روز باعث تشنگی شدید آنها نشود.
غذاهایی که توصیه شده است روزه داران در وعده سحری از آن استفاده نکنند:
۱- سیب زمینی سرخ شده ۲- پنیر شور ۳- فلافل ۴- سوسیس و کالباس ۵- انواع ترشی