قم نيوز : قم نیوز: معاون شهردار قم گفت: شهرداري قم به عنوان دبيرخانه مدل جايزه شهر پايدار با شهرداريهاي تهران و مشهد در حال مشاركت است كه اين مدل ميتواند در ميان دستگاههاي اجرايي استان هم اجرايي شود.
به گزارش قم نيوز، محسن رنجبر در جلسه قرارگاه ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي كه در تالار امام جواد(ع) استانداري برگزار شد، با بيان اينكه بودجه عمراني شهرداري قم در سال جاري يك هزار و ۴۰ ميليارد تومان بوده است، اظهار كرد: اين رقم نسبت به سال گذشته ۲۴ درصد افزايش داشته اما در سال جاري بالاترين بخش بودجه شهرداري قم به بودجه عمراني اختصاص داده شده است.
وي اضافه كرد: امسال در بودجه شهرداري قم نزديك به يك ميليارد و ۵۰۰ ميليون تومان براي توانمندسازي منابع انساني در راستاي اقتصاد مقاومتي پيشبيني شده است.
معاون برنامهريزي و سرمايه انساني شهرداري قم با تاكيد بر اينكه استفاده از ظرفيتهاي اجرايي هدفمندي يارانهها در شهرداري مورد توجه قرار گرفته است، گفت: كاهش استفاده از انرژي و اصلاح فرآيندها به عنوان دو مورد از هدفمندي يارانهها در دستور كار قرار ميگيرد.
وي با اشاره به اينكه بودجه جاري امسال ۲۲ درصد از كل بودجه را تشكيل ميدهد، مطرح كرد: اين ارقام نشان دهنده سير نزولي بودجه جاري نسبت به كل بودجه در شهرداري مي باشد. در شهرداري قم امسال بر استفاده از كالاهاي ايراني در راستاي اهداف اقتصاد مقاومتي تاكيد شده است.
رنجبر با بيان اينكه شهرداري قم براي رسيدن به افق ۱۴۱۴ برنامه مشخصي را در دستور كار خود قرار داده است، اظهار كرد: در راستاي تحقق اركان اقتصاد مقاومتي براي بخشهاي مختلف شهرداري رسالتهاي مشخصي درنظر گرفته شده كه اميدواريم با اجراي آنها بتوانيم در اين عرصه به اهداف مرتبط با مديريت شهري برسيم.
وي افزايش قدرت مقاومت و كاهش آسيبپذيري اقتصادي را يكي از اولويتهاي شهرداري قم برشمرد و اضافه كرد: استفاده از ظرفيت پسماند شهري، اصلاح نظام درآمدي با محوريت تكيه بر درآمدهاي پايدار با استفاده از ظرفيت بخش خصوصي و صرفهجويي در هزينههاي عمومي با تاكيد بر تحول در ساختارها به صورت ويژه مورد توجه قرار گرفته است.
معاون برنامهريزي و سرمايه انساني شهرداري قم خاطرنشان كرد: نظام بر خط آمار و اطلاعات شهرداري قم در حال تدوين است تا بتوانيم با ارائه اطلاعات دقيق به كليه ذينفعان به شفافسازي در عملكردها دست يابيم.
وي تقويت فرهنگ جهادي در راستاي افزايش مشاركت شهروندان را يكي از برنامههاي شهرداري قم در سند چشمانداز افق ۱۴۱۴ دانست و تصريح كرد: براي رسيدن به اين هدف از ظرفيتهاي مردم، رسانهها و نقاط قوت شهر قم به شيوههاي مطلوب استفاده ميشود.
رنجبر با بيان اينكه شهرداري قم از ظرفيت حوزههاي علميه، دانشگاهها و بخش خصوصي در اتاقهاي فكر خود استفاده ميكند، گفت: مديريت ريسك، مهندسي ارزش و مباحث مختلف پيوستهاي فرهنگي، اقتصادي و زيستمحيطي در پروژههاي شهري مورد توجه قرار ميگيرد.
وي با اشاره به اينكه شهرداري براي رسيدن به اهداف اقتصاد مقاومتي از ظرفيتهاي مختلف خود استفاده ميكند، اظهار كرد: برنامه توسعه شهر قم نيازمند ايجاد ساختار پايدار است؛ شهرداري قم به عنوان دبيرخانه مدل جايزه شهر پايدار با شهرداريهاي تهران و مشهد در حال مشاركت است كه اين مدل ميتواند در ميان دستگاههاي اجرايي استان قم هم اجرايي شود.