قم نيوز : قم نیوز: نامگذاری یک میدان در منطقه پردیسان قم به نام شهدای فاجعه منا، مخالفت شورای اسلامی شهر با پرداخت دیه توسط شهرداری در حق شهروندان و موافقت با کاهش عوارض بند دوم و هفتم ماده 2 تعرفه عوارض در خصوص عوارض تراکم هتل ها از مهمترین مصوبات یکصد و نود و هفتمین جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم است.
نامگذاری یک میدان در پردیسان قم به نام شهدای منا/ مخالفت شورای شهر با پرداخت دیه توسط شهرداری به شهروندان
به گزارش قم نیوز، نخستین لایحه در جلسه شورای اسلامی شهر قم که عصر سه شنبه در سالن جلسه های این شورا برگزار شد، مربوط به اخذ مجوز واگذاری حق انتفاع بخشی از بلوک sw31 به مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان قم برای احداث پایگاه اورژانس بود، این طرح با تاکید بر حفظ مالکیت شهرداری، تصویب شد.

* لایحه دوم در مورد اخذ مجوز واگذاری حق انتفاع زمین به کانون های فرهنگی هنری مساجد شرکت تعاونی مسکن طلاب رزمنده در بلوار امام رضا(ع) بود که تصویب نشد. نظر کمیسیون تخصصی شورای شهر در مورد این لایحه این بود که با توجه به این که محل نیاز به مسجد و مدرسه دارد با آن مخالفت شود.

*لایحه سوم نیز مربوط به اخذ مجوز اعمال ماده 9 نحوه خرید و تملک اراضی و املاک واقع در طرح های دولتی (طرح تفصیلی اجرای خیابان شهید فهیمی) بود. کمیسیون در مورد این لایحه چنین نظر داده بود: با توجه به ضرورت اجرای طرح و تسریع در پروژه، مقرر شد شهرداری نسبت به اعماده ماه 9 اقدام کند. در نهایت این لایحه مورد تصویب قرار گرفت.

*یک لایحه دو فوریتی با موضوع اخذ مجوز اسامی پیشنهادی جهت نامگذاری شوارع و معابر به نام شهدای فاجعه منا به پیشنهاد شهرداری وارد صحن علنی شورا شد.

حسن بختیاری نایب رئیس شورای اسلامی شهر قم در این زمینه گفت: باید اصل نامگذاری خیابان به نام شهدای منا را انجام دهیم ولی در مورد تعداد نامگذاری ها باید بررسی های بیشتری انجام شود و پیشنهاد می کنم میدانی در منطقه پردیسان به یادمان شهدای منا اختصاص پیدا کند.

حجت الاسلام والمسلمین سعید روحانی رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر قم نیز گفت: باید در سالگرد شهدای منا این نامگذاری صورت گیرد.

در نهایت اعضای شورای شهر قم با نامگذاری یک میدان بدون نام در منطقه پردیسان (به نشانی پردیسان، بلوار آزادی، نرسیده به میدان شهدا) را به نام شهدای منا نامگذاری کردند.

پیشنهاد نامگذاری خیابان حریم ریل راه آهن تا خیابان امام رضا(ع) به نام آیت الله مویدی قمی و نامگذاری یک خیابان در بلوار دانشگاه پردیسان به نام یکی دیگر از شهدای منا، به کمیسیون خدمات شهری برای بررسی بیشتر ارجاع داده شد.

*لایحه دیگر اخذ مجوز معافیت در پرداخت عوارض اضافه ارزش کاربری سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاه ها بود، با وجود این که نظر کمیسیون تخصصی شورا این بود که با توجه به فرهنگی بودن ملک، لایحه شهرداری مورد موافقت قرار بگیرد ولی تصویب نشد. خاطرنشان می شود: کل مبلغ ارزش افزده یک میلیارد و 800 میلیون ریال بوده که شهرداری 520 میلیون ریال به آن تخفیف داده است.

*لایحه دیگر اخذ مجوز افزایش ردیف 310101 بودجه سال جاری جهت خرید ساختمان منطقه هشت بود که قرار شد شهرداری این زمین را خریداری و در آن مستقر شود، که تصویب شد.

*لایحه دیگر طرح شورا در خصوص کاهش عوارض 4.1 بابت بند 7-2 ماده دوم تعرفه عوارض در خصوص عوارض تراکم هتل ها بود که این لایحه مورد تصویب قرار گرفت.

حسن بختیاری نایب رئیس شورای اسلامی شهر قم در این زمینه گفت: شهر قم یک شهر زیارتی و نیازمند مراکز اقامتی است و باید از ساخت و سازها حمایت کنیم و در زمینه هتل و مراکز اقامتی عوارض را کاهش دهیم.

محسن عابدینی پور از دیگر اعضای شورای شهر نیز گفت: باید به موارد مجاز مراکز تخفیف دهیم و اگر هتل ها طبق قانون عمل کنند باید به آنها کمک کنیم.

علی اضغر جدی معاون درآمد شهرداری قم در این جلسه گفت: باید نسبت به تخلف ها حالت بازدارندگی ایجاد کنیم، تدوین مقرارت مربوط به سال 93 است و ما تشریفات طولانی را طی می کنیم ولی به راحتی آن را کاهش می دهیم، اگر یکی دو هتل مشکل داشت می توان به آنها کمک کرد ولی نباید عمومیت پیدا کند.

نعت الله عواطف رستمی عضو شورای اسلامی شهر قم گفت: من این طرح را امضاء کرده بودم ولی امروز این امضا را پس می گیرم، اگر می خواهیم کاهش دهیم باید برای کسانی که قانون را رعایت می کنند این کار را انجام دهیم، نه برای کسانی که تخلف می کنند و اضافه بنا دارند.

*در این جلسه شورای اسلامی شهر قم هم چنین شش لایحه مربوط به پرداخت دیه در صحن مورد بررسی قرار گرفت که تنها یک مورد آن مورد تصویب قرار گرفت.

امیر علی احمدی عضو شورای شهر قم در این زمینه گفت: پرونده ها باید با جدیت دنبال شود و در برخی پرونده ها که شهرداری محکوم می شود اعتراض های لازم به رای صورت نمی گیرد.

سید مرتضی سقائیان نژاد شهردار قم نیز در این زمینه گفت: گاهی در یک منطقه برای فردی اتفاقی افتاده، ولی می گویند چون این فرد از نظر مالی ضعیف است شهرداری باید کمک کند و این نگاه باید تغییر پیدا کند.

محسن رنجبر معاون برنامه ریزی و منابع انسانی شهرداری قم در این زمینه گفت: وقتی شورا به پرداخت دیه رای ندهد شهردار منطقه باید به صورت شخصی خود پرداخت کند و این اتفاق هایی است که افتاده و باید کمک کنیم.

انتهای پیام/135
https://qomnews.ir/vdciwva5.t1azz2bcct.html
نام شما
آدرس ايميل شما