قم نيوز : قم نیوز: فرمانده سپاه علی بن ابیطالب در نشست خبری به تشریح برنامههای هفته بسیج در استان پرداخت.
به گزارش قم نیوز، غلامرضا احمدی ظهر امروز در نشست مطبوعاتی با اشاره به تقارن هفته بسیج با راهپیمایی عظیم چند 10 میلیونی مسلمانان جهان اسلام اظهار کرد: راهپیمایی روز اربعین برای تکریم از اربعین سیدالشهدا(ع) در عتبات برگزار میشود، این امر مقدس احیاگر فرهنگ نبوی است و به این وسیله سنت رسول اکرم(ص) احیا میشود و میتوان گفت این حرکت به رزمایش اقتدار رسول اکرم(ص) و ائمه اطهار(ع) تبدیل شده است.
وی خاطرنشان کرد: در ادامه راهپیمایی بزرگ همه بسیجیان در مراکز استانها و شهرستانها، همراه کسانی که موفق نشدند در راهپیمایی اربعین سیدالشهدا(ع) بین نجف و کربلا شرکت کنند، به مراکز مقدس رهسپار میشوند.
فرمانده سپاه علی بن ابیطالب با بیان اینکه اماکن مقدسی مانند مسجد جمکران و حرم حضرت معصومه(س) در شهر قم وجود دارد، گفت: مردم در این ایام با حضور در مراسم های مذهبی ارادت خود را به سیدالشهدا(ع) نشان می دهند.
وی با اشاره به نامگذاری ایام هفته بسیج گفت: روز دوشنبه اول آذر با عنوان بسیج، انقلابیگری و ظلمستیزی و سه شنبه دوم آذر با عنوان بسیج، انقلابیگری و پیشرفت نامگذاری شده که در روز دوم نخبگان، فرهنگیان و دانشگاهیان در مراکز علمی، دانشگاهی و حوزوی حضور پیدا میکنند و در زمینه فرهنگ سیدالشهدا(ع) و بسیج به عنوان ادامهدهنده راه این امام بزرگوار به تبیین مفاهیم میپردازند.
احمدی خاطرنشان کرد: روز چهارشنبه سوم آذر به عنوان بسیج، انقلابیگری و کارآفرینی نامگذاری شده که مهمترین اقدامات برای این روزها تشریح فعالیت های بسیج سازندگی در زمینه ایجاد اشتغال، کارآفرینی و تقویت کارگاههای کوچک اقتصاد مقاومتی است.
وی با بیان اینکه روز پنجشنبه چهارم آذر با عنوان روز بسیج، انقلابیگری و ایثار نامگذاری شده است، گفت: به طور عمده برنامه این روز تجدید میثاق با شهیدان است، چراغ راه همه بسیجیان شهیدان عالی مقام هستند که در دفاع مقدس و دفاع از حرم اهل بیت(ع) حضور پررنگ داشتند و هدایتگر اجتماع بزرگ هستند.
فرمانده سپاه علی بن ابیطالب با اشاره به نامگذاری روز پنجم آذر با عنوان بسیج، انقلابیگری و اقتدار جهانی گفت: تجمع ردههای بسیج با محوریت نواحی مقاومت در این روز برگزار میشود و بسیجیان در نماز جمعه شرکت میکنند.
وی عنوان کرد: روز 6 آذر با عنوان بسیج، انقلابیگری و مبارزه با فساد و اشرافیگری است که در این روز برخی از اقدامات تحولی در اقتصاد مقاومتی به نمایش گذاشته میشود.
احمدی تشکیل جبهه مدافعان انقلاب متشکل از همه اقشار را از ضروریترین نیازهای ما برای دفاع از انقلاب در جنگ نرم ذکر کرد و افزود: مسجد عمدهترین جبهه فرهنگی است و امام جماعت فرمانده قرارگاه فرهنگی است که در هر نقطه استان مستقر است.
وی با اشاره به اقدامات اقتصاد مقاومتی بسیج گفت: بسیج در نزدیک به 16 عرصه تولیدی در این چند سال وارد شده که به طور عمده در اولویتهای مورد نیاز ویژه زندگی معیشتی مردم و به اقتضای اقتصاد مقاومتی است که این فعالیت ها با هدف تقویت مقاومت اقتصادی در برابر فشارهای دشمن صورت میگیرد تا اقتصاد کشور با تکانههای دشمن لغزش نکند.
فرمانده سپاه علی بن ابیطالب خاطرنشان کرد: ملتی که میتواند فناوری پیچیده محاسباتی برخی تجهیزات مدرن را ایجاد کند، آیا نمیتواند صنعت مورد نیاز خود را بدون هیچ وابستگی شکل دهد و به همین دلیل سپاه در صنایع تبدیلی وارد شده است.
وی عنوان کرد: 350 هزار نفر بسیجی در استان وجود دارد که از این تعداد 140 هزار نفر از خواهران بسیجی هستند.
احمدی با اشاره به تشکیل حلقه صالحین گفت: همه کسانی که در بسیج وارد میشوند باید عضو صالحین باشند زیرا امروز اولویت بسیج تربیت در زمینه مبارزه با تهدید فرهنگی است، به همین منظور در همه مقاطع سنی صالحین فعالیت دارد.
وی با بیان اینکه ملت در جنگ بیامان سیاسی، اخلاقی و فرهنگی گرفتار شده ولی هنوز سرپا ایستاده است، گفت: اگر اقدامات تربیتی نبود، آسیب جنگ نرم چند برابر دفاع مقدس بود و با همت و تلاش در این جنگ پوزه دشمن را به خاک می مالیم.