قم نيوز : قم نیوز: هيات اندیشه ورزان استان قم به ریاست معاون سیاسی اجتماعی استانداری قم و با حضور 12 نفر از شخصیت های علمی اعم از حوزوی و دانشگاهی تشکیل شد.
به گزارش قم نیوز، احد جمالي معاون سیاسی امنیتی استانداری قم با اشاره به ظرفیت استان و اندیشمندان حوزوی و دانشگاهی، اظهار كرد: شهر مقدس قم بايستي در زمینه مقابله با آسیب های اجتماعی برای سایر استان های کشور مبنا و الگو باشد.
جمالی تشكيل هيات انديشه ورزان استان قم را مورد توجه قرار داد و افزود:در این کارگروه به دنبال راهکارهای مقابله و پیشگیری از آسیب های اجتماعی با روش های علمی هستیم و برای این هدف باید از ظرفیت و فرهیختگان حوزوی و دانشگاهی باید به درستی استفاده شود.
وی با بیان اینکه رسالت کمیته اندیشه ورز یک بحث حاکمیتی است، گفت: رهبر معظم انقلاب شخصا در نشست با سران قوا و مسئولان فرهنگی برای شناسایی و پیشگیری از آسیب های اجتماعی طرح موضوع کرده و آن را مهمترین مساله روز کشور دانستند.
جمالی خاطرنشان کرد: باید جلسات و نشست های ما خروجی داشته باشد تا از آسیب های اجتماعی که باعث وهن استان قم است، جلوگیری شود.
جمالی با اشاره به تشکیل کمیته اندیشه ورزان و رسالت آن، بیان داشت: این کمیته به عنوان قوه عاقله، باید راهکارهای علمی را برای مقابله با آسیب های اجتماعی را ارائه دهند، ما نیز با جدیت دنبال راهکار و مصمم به تعقیب موضوعات و قضایا هستیم.
جمالی گفت: دنبال کار تشریفاتی نیستیم بلکه همه کارهای این کمیته باید خروجی تعریف شده داشته باشد.
عطاء الله قاسمی مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری نيز گفت: پيرو فرمایشات رهبر معظم انقلاب در زمينه پيشگيري از آسیب های اجتماعی، هيات اندیشه ورزان در مراکز و دستگاه ها از جمله قم تشکیل شده است.
وی ادامه داد: هدف اصلی تشکیل این کمیته تبيين و تفهیم آسیب های اجتماعی و ارائه راهکارهای علمی ومنطقی برای مقابله با آنهاست.
قاسمی مهمترین آسیب های اجتماعی را شامل طلاق، اعتیاد، حاشیه نشینی و...ذکر کرد. وي بیان داشت: هيات اندیشه ورزان آسیب های اجتماعی و فرهنگی استان را رصد و در قالب کميته هاي علمي براي رفع آنها راهکار ارائه مي دهند.
وي ابراز اميدواري کرد که با تکیه با تفکر، علم و خرد لازم، گام های اساسی برای مقابله با آسیب های اجتماعی برداشته شود.
وی ادامه داد: به تعبير رئیس جمهور، نهادهای حاکمیتی عقل کل نیستند و باید از ظرفیت صاحب نظران و اندیشه ورزان در حوزه و دانشگاه و ساير نخبگان نيز براي مقابله با آسیب های اجتماعی استفاده شود.