قم نيوز : قم نیوز: معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قم تولید تخم مرغ در استان قم را 81 درصد مازاد بر نیاز استان عنوان کرد.
به گزارش قم نیوز، حسین علی بیگی اظهار داشت: با توجه به برنامه ریزی صورت گرفته، جوجه ریزی در واحدهای مرغ گوشتی و تخم گذار بر اساس نیاز استان انجام گرفته و نگرانی در خصوص کمبود مرغ و تخم برای شب عید در قم وجود ندارد.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته ۳۵ هزار و ۲۰۰ تن گوشت مرغ در استان قم تولید شده است، خاطرنشان کرد: ۶۶ درصد از این میزان تولید مورد نیاز استان قم است و ۳۴ درصد مازاد بر نیاز استان بوده و به شهرهای دیگر صادر میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قم تصریح کرد: سرانه مصرف گوشت مرغ در استان قم ۲۱ کیلوگرم برای هر نفر است.
علی بیگی در ادامه با اشاره به اینکه ۵۶ هزار و ۵۲۸ تن تخم مرغ در استان قم تولید شده است، بیان داشت: از این میزان تولید ۱۹ درصد مورد نیاز استان قم بوده و ۸۱ درصد مازاد بر نیاز استان است.
وی سرانه مصرف تخم برای هر نفر در قم را ۱۰ کیلوگرم در سال عنوان کرد.