قم نيوز : قم نیوز: مسؤول سازمان بسیج سازندگی سپاه علی بن ابیطالب(ع) استان قم گفت: باید برای تغییر الگوی کاشت در استان تلاش میشود و تحقیقاتی در خصوص اینکه کاشت چه محصولاتی متناسب با اقلیم استان قم است و مصرف آبی کمتری دارد انجام شده است.
به گزارش قم نیوز حسین فرهادی در قم با اشاره به ضرورت توجه به بحثهای فرهنگی در زمینه اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: در پایگاههای بسیج و بوستانهای استان قم برنامههایی را برای ترویج مصرف کالای داخلی داریم، مساله فرهنگ یک بحث کلان است و باید سبک زندگی اسلامی را در بحث مصرف ترویج کنیم.
وی ادامه داد: تعاملاتی را با دستگاههای دولتی در زمینه اقتصاد مقاومتی داریم، قوانین دست و پا گیر هستند و دستورالعملها موجب شده است که افراد برای شروع یک کار تولیدی نیاز به سرمایه اولیه داشته باشند و قوانین دست و پای مدیران را در زمینه اقتصاد مقاومتی بسته است.
مسؤول سازمان بسیج سازندگی سپاه علی بن ابیطالب(ع) استان قم افزود: در استان تعاملات با دستگاههای دولتی خوب است، اما مشکلاتی در زمینه صدور مجوزها برای تولیدکنندگان و استانداردها وجود دارد.
فرهادی اختصاص اعتبارات سازمان بسیج سازندگی به استان قم را براساس کارشناسی دانست و تصریح کرد: 100 درصد اعتبارات تخصیص داده شده به استان را جذب کردیم و با این اعتبارات تعداد زیادی از کارگاهها در قم راه اندازی شده است.
وی ادامه داد: بسیاری از افرادی که به دنبال ایجاد کارگاههای تولیدی بودند برای دریافت تسهیلات در زمینه وثیقههای بانکی به مشکل برخوردند، به عنوان مثال تاکنون در مجموع برای دریافت 33 میلیارد تسهیلات، افراد را به بانکها معرفی کردیم، اما تاکنون افراد معرفی شده حدود 22 میلیارد تسهیلات دریافت کردند و بسیاری از افراد نتوانستند به دلیل مشکل وثیقه بانکی تسهیلات بگیرند.
مسؤول سازمان بسیج سازندگی سپاه علی بن ابیطالب(ع) استان قم خاطرنشان کرد: برای تغییر الگوی کاشت در استان تلاش میشود و روی اینکه کاشت چه محصولاتی متناسب با اقلیم استان قم است و مصرف آبی کمتری دارد و بهینه است، کار شده است.