شنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۱۶
کد مطلب : 56221
منبع : خبرگزاری فارس
راوی دوران دفاع مقدس مطرح کرد

بینش اطلاعاتی شهید زین الدین در دوران دفاع مقدس

قم نيوز : قم نیوز: راوی دوران دفاع مقدس گفت: شهید زین الدین عمق و بینش اطلاعاتی داشت و توانست که تعدادی از گره‌های کور جنگ را باز کند.
بینش اطلاعاتی شهید زین الدین در دوران دفاع مقدس
به گزارش قم نیوز حسین کاجی شامگاه جمعه در جلسه هیأت هنر و رسانه با اشاره به ویژگی‌های شهید زین الدین اظهار کرد: این شهید در طول زندگی  برای خود معلم اخلاق پیدا کرد، شهید مدنی معلم اخلاق شهید زین الدین بود، شهید صیاد شیرازی هم معلم اخلاقی داشت.
وی داد: شهید زین الدین کار را برای فرهنگ عار نمی‌دانست، این شهید در طول زندگی خود به خوبی تحصیل کرد و از چهار دانشگاه خارجی بورسیه داشت، اما او از این پیشنهادها چشم پوشی کرد و برای خدمت به انقلاب اسلامی در ایران باقی ماند و عضو سپاه پاسداران شد.
راوی دوران دفاع مقدس افزود: شهید زین الدین در ابتدای عضویت خود در سپاه پاسداران، آموزش‌های اطلاعات و عملیات را گذراند، این شهید توانست تعدادی از گره‌های کور جنگ را باز کند، شهید زین الدین عمق و بینش اطلاعاتی داشت و وضعیت دشمن را به صورت مستمر در جبهه‌های جنگ مورد شناسایی قرار می‌داد.
کاجی با اشاره به عملیات یا مهدی اظهار کرد: این عملیات در ابتدای جنگ براساس شناسایی شهید زین الدین انجام شد، شهید باقری، شهید زین الدین را یک اعجوبه می‌دانست.
وی ادامه داد: شهید زین الدین گاهی حتی برای شناسایی، 40 کیلومتر در عمق مناطق سیطره دشمن می‌رفت، باید اصحاب رسانه این شهید را به جوانان معرفی کنند، شهید زین الدین شناسایی‌هایی مربوط به عملیات موفقیت آمیز فتح المبین و بیت المقدس را انجام داد.
راوی دوران دفاع مقدس افزود: یکی از دلایل موفقیت شهید زین الدین انس با نماز بود، این شهید از نماز کمک می‌گرفت تا کلامش در دیگران موثر باشد، دلیل معنویت شهید زین الدین، تمسک به نماز بود، این شهید نماز شب را برای نیروهای تخریب ضروری می‌دانست.
کاجی با اشاره به ویژگی‌های شهید زین الدین اظهار کرد: این شهید با قرآن مانوس بود، شهید زین الدین تسلط زیادی بر این کتاب آسمانی داشت و در سخنرانی‌های خود به آیات قرآن استناد می‌کرد.
وی ادامه داد: یکی از ویژگی‌های شهید زین الدین، توسل به اهل‌بیت(ع) بود، او برای اینکه کارش در فرماندهی لشکر 17 امام علی بن ابی طالب(ع) برکت داشته باشد، کارش را با روضه امام حسین(ع) و گریه بر این امام معصوم شروع کرد.
راوی دوران دفاع مقدس افزود: لشکر 17 امام علی بن ابی طالب(ع) 11 هزار نیرو از 28 شهر داشت، با وجود اینکه نیروهای این لشکر از شهرهای مختلف بودند، اما شهید زین الدین به گونه ای نیروهای لشکر را فرماندهی کرد که هیچ اختلافی بین نیروهای شهرهای مختلف لشکر 17 امام علی بن ابی طالب(ع) به وجود نیامد.
کاجی، عملیات شناسایی سنگرهای دشمن را در جنگ کاری سخت دانست و تصریح کرد: شهید زین الدین به گونه ای نیروهای خود را تربیت کرد که با عشق و علاقه عملیات شناسایی سنگرهای دشمن را انجام می‌دادند، او به نیروهای شناسایی و تخریب می‌گفت که باید توسل و توکل داشته باشند.
راوی دوران دفاع مقدس در پایان خاطرنشان کرد: شهید زین الدین در جلساتی که حضور داشت، همیشه چند آیه از قرآن می‌خواند، مادر و مادربزرگ این شهید معلم قرآن بودند، شهید زین الدین علاوه بر اینکه خودش با قرآن انس داشت، سعی می‌کرد که نیروهایش هم با قرآن انس داشته باشند. 

انتهای پیام/136
 
https://qomnews.ir/vdcfy0dt.w6dv0agiiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما