قم نيوز : قم نیوز: یکی از مراجع تقلید با بیان اینکه نصحیت غیر از انتقاد، اعتراض، پرده دری و خصومت است گفت: نصیحت یعنی جامه تقوا دوختن و بر تن جامعه عریان از عدل پوشاندن و او را به اعتدال رساندن است.
به گزارش قم نیوز آیت الله عبدالله جوادی آملی در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی اظهار کرد: دوران پر افتخار آیت الله هاشمی رفسنجانی نشان داد که هم فیض الهی به ایشان رسیده است و هم ایشان در دریافت این فیض کوشیده است.
وی به رابطه آیت الله هاشمی رفسنجانی و امام (ره) اشاره و بیان کرد: برای شناخت ارتباط آیت الله هاشمی رفسنجانی با امام(ره) باید ارتباط برخی صحابه را با پیامبر(ص) به درستی شناخت. پیامبر مردان پاکباختهای را تربیت کرد که مصداق «فِیهِ رِجالٌ یُحِبُّونَ أَنْ یَتَطَهَّرُوا» بودند و آیت الله هاشمی رفسنجانی قبل از هر چیزی این مسیر را طی کرد، ایشان طهارت از شرق و غرب و از افراط و تفریط داشت و اساسا هسته اصلی خلق و خوی ایشان اعتدال بود.
این مرجع تقلید ادامه دادند: امام(ره) شدید القوی بود و شاگر خوبی همانند آیت الله هاشمی تربیت کرد، در حقیقت امام(ره)، آیت الله هاشمی رفسنجانی را به عنوان متعلم شدید القوی پروراند.
آیت الله جوادی آملی، آیت الله هاشمی رفسنجانی را «ناصح» معرفی کرد و افزود: آیت الله هاشمی رفسنجانی در همه حال ناصح ملت، انقلاب و نظام بود. نصحیت غیر از انتقاد، اعتراض، پرده دری و خصومت است، نصیحت یعنی جامه تقوا دوختن و بر تن جامعه عریان از عدل پوشاندن و او را به اعتدال رساندن است و این منش آیت الله هاشمی بود.
وی تاکید کرد: حفظ نام آیت الله هاشمی رفسنجانی در حفظ تراث و تفکر اوست و میراث آیت الله هاشمی رفسنجانی حفظ نظام، حفظ وحدت، حفظ اعتدال و حفظ عظمت و شکوه ملت ایران است.