قم نيوز : نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی گفت: بحث حقوقهای 10 میلیونی کذب است و فقط در مجلس مطرح شد. حقوق تمام نمایندگان ثابت بوده و کاری به مدرک فرد و یا نماینده شهر کوچک یا بزرگ ندارد و 5 میلیون و 200 هزار تومان است.
به گزارش قم نیوز حجتالاسلام والمسلمین مجتبی ذوالنوری ظهر امروز در مراسمی که به مناسبت بزرگداشت روز 9 دی در تالار شیخ مفید دانشگاه قم برگزار شد با اشاره به اقدامات انتخابات 88 و مساله فتنه اظهار کرد: با این عمل در اصل قصد بر این بود که این پیام را مخابره کنند که ما به نظام خود اعتماد نداریم و نظام ما قابل اعتماد نیست و سپس با میانجی گری سازمانهای بین المللی و یک جنگ نرم اصل نظام را نشانه روند. شما کافی است رهنمودهای جورج سوروس را در مورد جنگ نرم در این زمینه مشاهده کنید؛ در این رهنمودها فی المثل مشاهده میکنید که یکی از این موارد تحریک احساسات مثلاً در مبحث کشته سازی است.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی گفت: آقای موسوی اردبیلی(ره) نسبت به مسائلی که رسانههای بیگانه ارائه میکردند کاملا به روز بود و من در مشهد به خدمت ایشان رسیدم. ایشان ناراحت بودند که چرا دختری مظلوم را کشتهاند. من سه سوال از ایشان کردم و گفتم آیا در چنین آشوبی کشته شدن یک آدم این مدلی به ضرر یا به سود نظام است؟ ایشان گفت به ضرر نظام. باز سوال کردم آیا این فردی که شما میگویید یک نیروی خاص یا امنیتی بوده یا یک فرد معمولی و عادی؟ گفت خیر و تنها یک فرد معمولی بود. در آخر سوال کردم آیا از اول که این فرد عادی میخواسته از خانه بیرون بیاید خود نظام آمده بر علیه خودش از او فیلمبرداری کرده تا آبروی خودش رو ببرد؟ گفت خیر نمیشود و در آخر قبول کردند که کار نظام نیست.
ذوالنور ضمن اشاره به این گونه موارد، شایعه کشته شدن پسر بچه ای در ساری که سه ماه قبل از فتنه کشته شده بود را مطرح کرده و بیان کرد: این افراد با نشان دادن چراغ سبز رفتن به خارج از کشور و گرفتن اقامت دائم، در صدد معرفی شهید جعلی برای فتنه بوده و حتی یک ستاد درست شد به عنوان ستاد قاچاق انسان که شهدای جعلی را به خارج از کشور بفرستند تا رسانهها و صدا و سیما برای نشان دادن هویت اصلی و یا زنده بودن این شهدای جعلی، دسترسی به این افراد نداشته باشند.
وی مرعوب کردن نخبهها و تعیین شروط برای نظام را از دیگر اهداف این فتنه خواند و تصریح کرد: مهمترین عاملی که موجب شد القائات بی تاثیر شود و گرد و غبار بخوابد وجود رهبری با کفایت و جامع و با لیاقت بود. رهبری چون نقشه را میدانست و ایمانش راسخ بود، هرچه سعی کردند ایشان را قانع کنند نتوانسته و ایشان با تعیین کردن شاخصها و ملاکها توانستند بسیار خوب روشن سازی کنند. البته خواص ما دچار ریزش شدند؛ نه تنها ریزش که بلکه بعضی از خواص خود آتش بیار معرکه شده و حتی خانوادههایشان شب و روز و تمام قد در خدمت فتنه در کف خیابان حضور پیدا کردند.
ذوالنور با بیان نقش خواص در جامعههای جهانی گفت: از مهمترین ویژگیهایی که موجب شد نظام به علت ریزش خواص سقوط نکند گره خوردن رهبری جامعه ما با مردم و ارتباطی رهبری در راستای دین و آخرت مردم بود.
وی اضافه کرد: اگر در هر جامعه ای حلقه وسط یعنی خواص که مابین مردم و رهبری است وظیفه خود را به خوبی انجام ندهد جامعه دچار فروریزی میشود. آنچه در کربلا و نجف اتفاق افتاد هم همین بود. مردم در پی خواص بزدل و ترسو و نان به نرخ روز خور رفتند و اسلام را به زیر کشیدند. اگر در 9 دی مردم هم همین گونه رفتار میکردند به یقین کربلای دومی در ایران ایجاد میشد.
نماینده مجلس شورای اسلامی مردم قم در ادامه گفت: هدف از اینکه مردم را به خیابان بکشانند این است که برای نظام هزینه ایجاد شود و البته باید ذکر شود همه آنهایی که آمدند در کف خیابان فتنه گر نبودند و وقتی فریبها و اینکه هیچ گروه و شبکه ضد انقلاب بیگانهای نبوده است که در دفاع از جایگاه سبز مطلبی بیان نکرده باشد را دیدند، مقابل این آشوبها ایستادند. مردم ممکن است جاهایی اشتباه کنند اما چون عنود نیستند میآیند جبران میکنند و آمدند در میدان.
ذوالنور در ادامه به سوالهای دانشجویان پاسخ داد و در جواب حقوقهای نمایندگان مجلس بیان کرد: بحث حقوقهای 10 میلیونی کذب است و فقط در مجلس مطرح شد. حقوق تمام نمایندگان ثابت بوده و کاری به مدرک فرد و یا نماینده شهر کوچک یا بزرگ ندارد و 5 میلیون و 200 هزار تومان است. من در این مورد از کانالهای متعدد هم بررسی کردم و چنین اتفاقی که فرمودید نبوده است. البته بعضی از نمایندگان دارای شغل خاص مثل قاضی یا اساتید هیئت علمی به علت اینکه لازم نیست مثل نظامیان برای گرفتن کرسی مجلس از شغل خود استعفا دهند در گرفتن حقوق خود از مجلس و یا محل قبلی خدمت مختار شدهاند.
ذوالنور در اشاره دیگری که به سوال دیگرمطرح شده از سوی دانشجویان، ضمن مخالف دانستن خود از تشکیل اکثر کمیسیونهای مجلس بیان کرد: ایجاد چند کمیسیون برای نشان دادن جبهه سیاسی شاید کار خوبی باشد اما به علت عدم لزوم پاسخگویی وزرا در این کمیسیونها نسبت به فراکسیونها و همچنین امکان وجود لابی گری به شدت مخالف تشکیل این تعداد فراکسیون هستم و این فراکسیونها موجب از بین رفتن نتیجه کمیسیون و کمیتههای تخصصی میگردد.