قم نيوز : عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم گفت: برگزاری مسابقات بینالمللی طلاب جهان اسلام نشانه وحدت بین مسلمین است و حضور طلاب خارجی در این مسابقات، میتواند پیامآور وحدت بین مسلمانان و گسترش این مفاهیم در تمام جهان باشد.
به گزارش قم نیوز در کمیته اطلاعرسانی و تبلیغات دومین دوره مسابقات بینالمللی قرآن ویژه طلاب حوزههای علمیه جهان اسلام، حجتالاسلام والمسلمین محمودرضا جمشیدی با اشاره به برگزاری مسابقات بینالمللی قرآن ویژه طلاب حوزههای علمیه جهان اسلام اظهار کرد: اهمیتی که در خصوص قرائت، انس و آشنایی با مفاهیم قرآنی در روایات و حتی خود قرآن وجود دارد، ایجاب میکند کسانی که در این مسیر گام برمیدارند را تشویق کنیم تا دستور قرآن مجید و اهل بیت(ع) در این خصوص مورد اجرا قرار بگیرد.
وی خاطرنشان کرد: به طور طبیعی وقتی مسابقاتی در ردههای مختلف مانند طلاب و افراد عادی برگزار میکنیم، سبب میشود تا یک ظرفیتشناسی صورت بگیرد و مسؤولان و دستاندرکاران برگزاری این مسابقات، میزان موفقیت و ارتقای کاری خود و اینکه در چه جایگاهی قرار دارند را بشناسند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ادامه داد: از سویی دیگر کسانی که در بخشهای مختلف قرائت، مفاهیم، حفظ و تفسیر قرآن فعالیت دارند، برای حضور در این مسابقات مورد تشویق قرار بگیرند و افراد علاقهمند نیز که در این وادی قرار ندارند و موفق نشدند تاکنون ظرفیتهای خود را به کار بگیرند، ترغیب شوند تا در این مسیر گام بردارند و در نهایت در مسابقات شرکت کنند.
وی بیان کرد: برگزاری همین مسابقات قرآنی یکی از بهترین کارهایی است که هر ساله در بخشها و ردههای مختلف صورت میگیرد و سبب میشود تا از یک سو محافل قرآنی در کشور گسترش پیدا کند و از سویی دیگر جایگاه و تسلط قرآنی کشور ما در بین سایر کشورهای مسلمان معرفی شود.
جمشیدی حضور طلاب خارجی در این مسابقات را یکی از مشترکات و محورهای اساسی وحدت بین امت اسلامی دانست و گفت: تنها کتابی که در تمام کشورهای اسلامی به یک شکل است و مورد تحریف قرار نگرفته قرآن است که عامل اساسی وحدت بین مسلمین به شمار می رود.
وی عنوان کرد: برگزاری مسابقات بینالمللی طلاب جهان اسلام نشانه وحدت بین مسلمین است و حضور طلاب خارجی در این مسابقات، میتواند پیامآور وحدت بین مسلمانان و گسترش این مفاهیم در تمام جهان باشد.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به برگزاری مسابقات قرآنی در قم خاطرنشان کرد: قم به عنوان پایتخت علمی و فرهنگی جهان تشیع است که بزرگترین حوزه علمیه جهان اسلام و تشییع را در خود دارد و طلبههایی از بیش از ۱۲۰ کشور در آن مشغول تحصیل هستند که ظرفیت عظیمی برای برگزاری این مسابقات به شمار می رود.
وی تصریح کرد: از سویی دیگر وجود مرجعیت شیعه، اساتید، فضلای برجسته، اندیشمندان، فلاسفه، مفسران، فقها و دانشمندان علوم اسلامی در عرصههای مختلف در شهر قم، ظرفیت عظیمی برای برگزاری مسابقات قرآنی در این شهر است که این امر پیامآور اهمیت مکتب بالنده شیعه به قرآن محسوب میشود.