قم نيوز : مدیرکل امور تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم گفت: نقش مبلغان در عرصه مقابله و کاهش آسیبهای اجتماعی استخراج راهکارهای مقابله با آسیبهای اجتماعی از آموزههای دینی و قرآنی است.
به گزارش قم نیوز حجتالاسلام یحیی کمال ظهر امروز در همایش بزرگ مبلغان که در سالن همایش غدیر دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار شد، اظهار کرد: مبلغان در زمینه تعمیق باورهای اجتماعی و کاهش دغدغههای رهبری در حوزه آسیب اجتماعی فعالیت دارند بنابراین مهمترین وظیفه آنها تبلیغ آموزهها، باورهای دینی و مقابله و کاهش آسیب اجتماعی در جامعه است.
وی خاطرنشان کرد: امروز در جامعه اسلامی آسیبهای مختلف اجتماعی در حال گسترش است و آسیبهای اعتقادی، شبهات و مفاسد اخلاقی در جامعه از سوی دشمنان با هزینههای گزاف ترویج پیدا میکند بر همین اساس قرارگاه فرهنگی برای مقابله با آسیبهای اجتماعی را شکل دادیم.
مدیرکل امور تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با بیان اینکه دفتر تبلیغات به منظور کاهش این دغدغهها در سالهای اخیر در این زمینه همت کرده است گفت: جذب و ساماندهی مبلغان متخصص، بسترسازی در جامعه، شناسایی نقاط آسیب پذیر جامعه و اعزام مبلغان متخصص از جمله فعالیتها در این عرصه است.
وی به اهمیت تجمیع فعالیتها در عرصه آسیبهای اجتماعی اشاره کرد و افزود: نقش مبلغان در عرصه مقابله و کاهش آسیبهای اجتماعی استخراج راهکارهای مقابله با آسیبهای اجتماعی از آموزههای دینی و قرآنی است.
کمال با تأکید بر اهتمام بر مصونیتبخشی جامعه در برابر آسیبها گفت: باید از متدها و راهکارهای دینی در این عرصه استفاده شود البته روشهای روانشناسی نیز لازم و ضروری است.
1100نفر زیر پوشش طرح مددکاری اسلامی
حجتالاسلام توحیدی منش یکی از سرگروههای تبلیغی مبلغان نیز در این مراسم با اشاره به طرح مددکاری اسلامی اظهار کرد: بر اساس فرمایش رهبری امروز رسالت طلاب، فضلا، اساتید و حوزههای علمیه هدایت سیاسی، بصیرتآفرینی در مردم، هدایت فکری، راهنمایی و حضور در عرصه خدمات اجتماعی است بنابراین طلاب باید آگاهیهای لازم برای ایفای مسؤولیتها در جامعه را کسب کنند.
وی به ارائه توضیحات بیشتر در زمینه طرح مددکاری اسلامی پرداخت و افزود: در این طرح طلاب و روحانیون به کمک خانوادههای بدسرپرست و بیسرپرست میپردازند و در زمینههای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و مذهبی به این خانوادهها خدمت میکنند.
این سرگروه تبلیغی با بیان اینکه هزار و 100 نفر در طرح مددکاری اسلامی زیر پوشش قرار گرفتند عنوان کرد: الگویی جامعی برای ارائه مددکاری به خانوادههای نیازمند وجود دارد که بر اساس آن زمینه اشتغال پایدار برای این خانوادهها فراهم میشود.
حجتالاسلام احدی از دیگر سرگروهان تبلیغی در این مراسم با اشاره به آمار مفاسد اخلاقی به شکلهای مختلف اظهار کرد: طلاب حوزه علمیه از سالهای گذشته وارد این عرصه شدند و در زندانها، کمپهای ترک اعتیاد و بوستانها به فعالیت میپردازند.