قم نيوز : یکی از مراجع تقلید شیعیان گفت: همان گونه که در داروخانهها، داروهای سمی را در اختیار همه افراد قرار نمیدهند، کتابهای گمراه کننده نیز نباید در اختیار جوانان و کودکان باشد.
کتابهای گمراهکننده نباید در اختیار جوانان باشد
به گزارش قم نیوز آیت الله العظمی جعفر سبحانی در ادامه تبیین بحث انسان در قرآن به آیه ۲۴ سوره عبس «فَلْیَنْظُرِ الْإِنْسَانُ إِلَی طَعَامِهِ» اشاره کرد و گفت: قرآن در این آیه به انسان سفارش میکند به طعام خود دقت کند.
این مرجع تقلید افزود: بهداشت جهانی و وزارت بهداشت جمهوری اسلامی این مسئله را تبیین کند و در برنامههای خود به بیان «غذای حلال و مفید» و «غذای مضر» بپردازد.
آیت الله سبحانی در ادامه، روایتی از امام رضا(ع) را بیان کرد و افزود: ایشان میفرماید: «اگر خداوند منان چیزی را از نظر خوردن و نوشیدن حلال کرده، در آن مصلحت شماست و اگر طعام و شرابی را حرام کرده، در آن ضرر است».
وی با بیان اینکه همه علوم به نفع بشر نیست، اظهار کرد: علم بر دو گونه است؛ علمی سازنده تمدن و علمی ویرانگر تمدن. علمی مایه سعادت بشر و علمی مایه بدبختی بشر میشود.
آیت الله سبحانی تصریح کرد: همانطور که غذای مضر برای بدن حرام است، دانشهای مضر هم برای بشر و جامعه حرام است.
وی با تأکید بر اینکه خیال نکنیم برخی دانشها به نفع بشر است، گفت: آن دانشی که با یک بمب، جهان را ویران میکند، این علم نمیتواند برای بشر سعادت آفرین باشد.
این مرجع تقلید افزود: همان گونه که در داروخانهها، داروهای سمی را در اختیار همه افراد قرار نمیدهند، کتابهای گمراه کننده نیز نباید در اختیار جوانان و کودکان باشد. این مسئله منافات با آزادی بشر ندارد. البته بشر آزاد است اما نباید از آزادی علیه خود بهره بگیرد و فکر و عقیده خود را خراب کند.
وی با بیان اینکه همیشه ما باید کوشش کنیم از رسانههای مفید استفاده کنیم، گفت: اگر این روزها تلگرام را بستند، به حق منطبق با آیه «فَلْیَنْظُرِ الْإِنْسَانُ إِلَی طَعَامِهِ» است. بنابراین نمیتوان تلگرامی را که به بشر جنایت، کشتار، سرقت و عوامل بدکاری را میآموزد، به نام آزادی، آزاد گذاشت.
انتهای پیام / 137