قم نيوز : استاد حوزه علمیه قم گفت: گاهی لباسهایی توسط تولیدکنندگان تولید میشود که مروج بی حیایی است و باید جلوی این مسئله گرفته شود.
به گزارش قم نیوز حجتالاسلام ناصر رفیعی ظهر امروز در جلسه سخنرانی در شبستان امام خمینی(ره) حرم حضرت معصومه(س) با اشاره به وظیفه مبلغان در جامعه اظهار کرد: هشدار دادن در خصوص زیرپاگذاشتن توسط برخی از مدیران، جزو وظایف مبلغان است، افشاشدن اختلاسها و دزدیها نشان میدهد آزادگانی در جامعه هستند که حق را فریاد میزنند، اگرچه که این کار برای آنها هزینه داشته باشد.
وی ادامه داد: شهیدان رجایی و بهشتی جزو افرادی بودند که مردم به ساده زیستی آنها اعتقاد داشتند و به این دو شهید به عنوان افرادی مومن نگاه میکردند، این مساله موجب شد که مردم از شهیدان رجایی و بهشتی رضایت داشته باشند.
استاد حوزه علمیه قم افزود: انسان در برخی از موارد نباید حیا داشته باشد، از جمله در جایی که باید حق را بگوید، براساس روایتی حیا گاهی نشانه عقل و گاهی هم نشانه ضعف و جهل افراد است.
رفیعی حیا کردن در اکرام مهمان را اشتباه دانست و تصریح کرد: انسان عاقل نباید در پرسیدن سوال از فرد عالم حیا داشته باشد، یکی از مواردی که انسان نباید در آن حیا داشته باشد، اعلام بی اطلاعی از یک موضوع است.
وی ادامه داد: اشتغال در هر عرصه ای موجب سربلندی و افتخار است و افراد نباید تنها به دنبال کار دولتی باشند؛ دولت توان استخدام تمام افراد تحصیل کرده را ندارد، یکی از مشکلات کنونی جامعه داشتن حیا از درآمد حلال و کسب است.
استاد حوزه علمیه قم افزود: یکی از صفات با ارزش، حیا است، البته داشتن این صفت برای همه خوب است، اما برای بانوان خوب تر است. نمک وجودی بانوان براساس روایات، حیا است و حیا موجب تقوا و امانت داری میشود.
رفیعی تمام دین را براساس روایات، حیا دانست و تصریح کرد: اگر حیا نباشد، افراد بی توجه به آموزههای دینی میشوند و حرمتها شکسته خواهد شد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: گاهی لباسهایی توسط تولیدکنندگان تولید میشود که مروج بی حیایی است، حیا اهمیت زیادی در پوشش افراد دارد و فرد با حیا با رفتار خود موجب تحریک کردن دیگران نمیشود.