قم نيوز : معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: از ابتدای ماه مبارک رمضان نزدیک ۵ تن مواد غذایی توسط بازرسان بهداشت محیط در قم معدوم شده است.
به گزارش قم نیوز حسن ایزانلو گفت: با قرار گرفتن در آستانه ماه مبارک رمضان طرح تشدید نظارتهای بهداشتی مرکز بهداشت استان قم از ۲۲ اردیبهشتماه آغاز شد که همچنان ادامه خواهد داشت.
وی بیان داشت: طی این مدت ۳ هزار و ۱۵۵ بازدید و نظارت بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن بین راهی، عمومی، مساجد و اماکن متبرکه انجام شده و ۲۹۹ مورد نمونه برداری از آب آشامیدنی و ۱۲۹ مورد نمونه برداری از مواد غذایی نیز انجام شده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: همچنین از ابتدای طرح تاکنون، ۴۷۱۲ کیلو مواد غذایی غیرقابل مصرف و فاسد از چرخه مصرف و عرضه خارج و یا معدوم شد.
ایزانلو گفت: به منظور حفظ سلامت مومنین و روزه داران، علاوه بر مراکز و اماکن مذکور، نظارت بر شیرینی فروشی ها، کارگاه های قنادی، مراکز تهیه و فروش آش و حلیم، زولبیا و بامیه فروشی ها و مساجد، تکایا، ایستگاه های صلواتی و موکب ها تشدید یافته و با استفاده از تجهیزات پرتابل بازرسی تعداد ۱۶۳۶ مورد سنجش با این تجهیزات انجام پذیرفته است.
انتهای پیام / 137