پنجشنبه ۷ تير ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۳۸
کد مطلب : 65672
منبع : خبرگزاری ايرنا
مدیرکل سیاسی استانداری:

خانه احزاب قم از سلیقه های سیاسی مختلف تشکیل شده است

قم نيوز : مدیرکل دفتر امور سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری قم، گفت: خانه احزاب استان از سلیقه های متنوع و مختلف سیاسی فعال در کشور ایجاد شده است و مدیریت آن به صورت انحصاری در دست جریان خاصی نیست.
خانه احزاب قم از سلیقه های سیاسی مختلف تشکیل شده است
خانه احزاب قم از سلیقه های سیاسی مختلف تشکیل شده است
به گزارش قم نیوز مرتضی بابایی روز پنجشنبه بیان کرد: خانه احزاب قم با همکاری سه جریان اصلاح طلب، اصولگرا و اعتدالگرا شکل گرفته است و مدیریت آن به صورت متناوب میان این احزاب، تغییر می کند.

وی افزود: هم اکنون 42 حزب و تشکل سیاسی فعال دراستان قم حضور دارند که می توانند از ظرفیت خانه احزاب برای بیان دیدگاه ها و نظرات خود پیرامون مسائل مختلف کشور و استان استفاده کنند.

وی با اشاره به این که رویکرد دولت تقویت فعالیت نهادهای مدنی از جمله احزاب، تشکل های سیاسی و سازمان های مردم نهاد در کشور است، گفت: در همین راستا خانه احزاب استان قم، اردیبهشت ماه سال جاری با حضور مسئولان ملی و استانی و انتخاب هیات رئیسه به صورت رسمی کار خود را آغاز کرد.

بابایی در خصوص فعالیت های مستمر دفترامور سیاسی و انتخابات استان نیز، گفت: برگزاری نشست های تخصصی با احزاب، شخصیت های موثر و تشکل های سیاسی مجوز دارد فعال در قم، تقویت فعالیت تشکل های دانشجویی و ایجاداتاق فکر درحوزه های مختلف با حضور نخبگان دانشگاه های استان و همچنین برقراری ارتباط موثر میان مسئولان احزاب و تشکل های حاضر در قم با مسئولان و مدیران ارشد استان برای رفع مشکلات و مسائل پیش رو، از جمله مهمترین اقدام های این نهاد است.

وی با اشاره به تدوین شناسنامه احزاب و تشکل های سیاسی در قم، گفت: بیش از نیمی از 42 حزب فعال در استان، کار خود را در زمان دولت تدبیر و امید آغاز کرده اند که این مساله نشان از اهتمام ویژه دولت به تقویت احزاب و نهادهای مدنی در کشور دارد.
وی ادامه داد: امید است با تشکیل خانه احزاب در قم، فعالیت های حزبی برای تصمیم سازی و تصمیم گیری های استان، تقویت شود و احزاب به عنوان بازوی فکری مسئولان استان با تمام توان به صحنه بیایند.

مدیرکل دفتر امور سیاسی و انتخابات استانداری قم گفت: از احزاب و تشکل های استان می خواهیم فعالیت خود را محدود به دوران انتخابات نکنند و در تمام طول سال با برگزاری نشست های تخصصی و گردهمایی های مستمر، دیدگاه خود را نسبت به مسائل جاری استان در حوزه های مختلف اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی بیان کنند.

وی افزود: خوشبختانه رویکرد مسئولان احزاب و تشکل های سیاسی فعال درقم،کادر سازی و کمک به حل مشکلات کشور و استان در راستای حفظ منافع ملی است و آنان با بلوغ سیاسی بالای خود به دنبال اختلاف افکنی نیستند.

وی ادامه داد: پایبندی احزاب و تشکل ها به قانون و رعایت خط قرمز ها از جمله نکاتی است که موجب رشد و پویایی گفتمان تعامل و اتحاد در سطح استان و کشور می شود و به همین جهت از مسئولان احزاب و فعالان این عرصه می خواهیم در فعالیت های سیاسی خود، اخلاق و چارچوب های درنظرگرفته شده را رعایت کنند.

بابایی با اشاره به این که فعالیت احزاب تنها منحصر به فعالیت های سیاسی نیست، گفت: سه جریان اصولگرا، اصلاح طلب و اعتدالگرا فعال در قم می توانند با تعامل و هم افزایی هرچه بیشتر در حل تمام موضوعات استان از جمله مشکلات پیش آمده در حوزه محیط زیست، راهکارهای عملی ارائه دهند.

وی افزود: انتظار از مسئولان احزاب استان این است که شرایط و اقتضائات کشور را به طور کامل رصد و متناسب با آن برنامه ریزی کنند و در این میان از رسانه های جمعی برای تقویت گفتمان وحدت و همبستگی های اجتماعی در جامعه استفاده نمایند.
وی ادامه داد: از رسانه های استان نیز انتظار می رود تا با تمام توان نقش خود را در مسیر امید آفرینی و تقویت نشاط سیاسی مردم ایفا و بسترهای لازم را برای بیان دیدگاه های احزاب و تشکل های سیاسی مختلف، فراهم کنند.

انتهای پیام /138
https://qomnews.ir/vdcf0vdv.w6dteagiiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما