قم نيوز : قم نیوز: معاون برنامه ریزی و نظارت سازمان صدا و سیما با بیان اینکه در حال حاضر بیش از چهار هزار شبکه ماهواره ای در ایران دریافت میشود، گفت: در این میان بیش از 60 شبکه فارسی زبان به منظور براندازی نظام جمهوری اسلامی در حال فعالیت است.
به گزارش قم نیوز، حسن خجسته در دومین همایش دانش آموختگان و فارغ التحصیلان دانشکده صدا و سیمای قم، گفت: امروز گسترش وسایل ارتباط جمعی موجب شده هر چیزی، از هر کسی، در هر زمان و مکانی به سرعت در جهان منتشر شود.
وی تصریح کرد: این سرعت انتقال اطلاعات که به واسطه وسایل ارتباطی جدید فراهم شده موجب شده کمپانیهای خبری کاهش یابند ولی از سوی دیگر شبکه های تلویزیونی و رادیویی گسترش یابند.
خجسته با بیان این که در ادبیات ارتباطی غرب، رضایت مخاطب بدون هیچ قید و شرطی باید جلب شود، ابراز داشت: در این نگاه فقط نیاز هایی مطرح است که مربوط به حوزه زیست محیطی می شود و جایی برای مصلحت مخاطب وجود ندارد.
وی با اشاره به این که تلاش رسانه های غربی، برای رفع این نوع نیاز ها و جلب رضایت مخاطب است، گفت: از همین رو این رسانه ها به سکس و خشونت متوسل می شوند که هر دو برای وجود مخاطب ضررهای فراوانی دارد.
در رسانه ملی نظام اسلامی مصلحت مخاطب در کنار جلب رضایت او در نظر گرفته شود
معاون برنامه ریزی و نظارت سازمان صدا و سیما اظهار داشت: در نظام اسلامی ما هم جلب رضایت مخاطب و هم مصلحت او باید در نظر گرفته شود و همین نقطه افتراق ما با غرب است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۴هزار شبکه ماهواره ای در ایران دریافت می شود، افزود: از این تعداد بیش از صد شبکه به زبان فارسی پخش می شود که بیش از ۶۰ شبکه به منظور براندازی نظام در حال فعالیت است.
خجسته در بخش دیگری از سخنان خود تلاش انبوه رسانه های غربی برای جذب مخاطب ایرانی را از وِیژگی های خاص فضای رسانه ای رقابتی در ایران دانست و ادامه داد: این رقابت ها از یک سو به منظور جذب مشتری بیشتر، یک فضای بازاری به وجود آورده و از سوی دیگر در حال انتقال پیام اعتقادی و سیاسی مورد نظر خود به جامعه ما هستند.
وی اظهار داشت: این رسانه ها سه راهبرد بی اعتبار کردن صدا و سیما، کاهش مخاطبان و کاهش ساعات تماشای این برنامه ها را در این فضای رقابتی در پیش گرفته اند و ما باید نقطه مقابل این راهبردها را در دستور کار قرار دهیم.
مزیت رسانه ملی ما دینی بودن آن است
معاون برنامه ریزی و نظارت سازمان صدا و سیما تاکید کرد: مزیت رسانه ها صدا و سیما در دینی بودن آن است و از همین رو باید این انتقال معرفت بالا را در رسانه ملی حفظ کنیم و این کار جز با ارتباط با بدنه حوزه های علمیه به عنوان قطب تولید معرفت دینی محقق نخواهد شد.
وی بر نقش راهبردی فارغ التحصیلان دانشکده صدا و سیمای قم تاکید کرد و افزود: اگر پیوند این دانشجویان با بدنه حوزه قطع شود بی شک نمی تواند برای نظام و رسانه ملی مزیتی داشته باشد.
لازم به ذکر است، دومین همایش دانش آموختگان و فارغ التحصیلان دانشکده صدا و سیمای قم ۱۳ تا ۱۵ مهر ماه در شیراز در حال برگزاری است.